SportNews.hr

prava sportska priča

U Rudešu je igrač zaražen koronom, brojni su u samoizolaciji, upitan je početak u Čakovcu. Inter je platio dug za Coneva. Pristupio je Šroler iz Gorice. Filipović iz Petrinje u Hajduk, došao je Kovačić. Mače pada u Sv. Križu?

Jedan igrač Rudeša je zaražen Covidom 19, puno njih je u samoizolaciji tako da je upitna utakmica u petak u Čakovcu na početku prvenstva, potvrdio je direktor Rudeša Stipe Čondrić, dodavši kako će u daljnjem tijeku slušati samo epidemiologe. Bilo je govora da se zaraza dogodila za vrijeme subotnjeg gostovanja u Novigradu, no trener Jeličić u to ne vjeruje.

Inter je uplatio dugovanje Bugarima za Coneva i sada čeka odluku Fife o ukidanju suspenzije prava na transfere.
Posjetili smo trenera Ivkovića na velik broj kritika Interove igre protiv Krškog, navijača na forumima.
-Pa nismo igrali u najboljem sastavu nego s momčadi koja bi trebala igrati, ako do petka Fifa ne skine suspenziuju. Nisu igrali ni najbolji stoperi. Problem će biti što drugoligaški igrači Jovićević, Vranjković, Dunić, Uzelci...nisu u punom smislu, zbog korone, igrali pet mjeseci. Trebaju dostići fizičku spremu.
Ipak, imate još jednu dobru vijest?
-Pristupio nam je Martin Šroler, 21-godišnji talentirani igrač iz Gorice, poručuje trener.

U Hrvatskom dragovoljcu su sretni: 7. kolovoza je registriran Kruno Ivančić (26), svojedobno junior Dinama, igrač mnogih klubova, u posljednje vrijeme Međimurja.

Mladost iz Petrinje igra u srijedu na domaćem terenu finale županijskog Kupa protiv Segeste. Dok se Gaj Mače (Čehulić) buni što smo ga po vrijednosti momčadi uvrstili među favorite 3. lige Središte, direktor Mladosti je posve drukčiji: idemo na prvo mjesto i mislimo, unatoč tome što će kvalifikacije biti ubitačne, gotovo kao putovanje na Mars, idemo dakle kroz prvenstvo i kvalifikacije izboriti Drugu HNL.
Zar to nije bilo lakše prošle sezone?
-Sada smo iskusniji.
Ali odlazi vam Zvonimir Filipović jedan od najboljih, u Hajduk. To neće biti ista momčad.
-Dolazi nam Jurica Kovačić i još neki, napominje direktor.
Filipović je na probi u Hajduku već zabio i gol.

Za razliku od Gaja Mače, Zagorec iz Krapine je savim otvoren:
-U nedjelju u Sv. Križu Začretje igramo finale županijskog Kupa i želimo pobijediti Gaj, ističe trener, 35 - godišnji profesor Drago Bartolić.
Doživjeli ste određene promjene u igračkom kadru?
-Odlučili smo se za novi stoperski par Završki - Leušek. Pristupio nam je i lijevi bek Antonio Majcenić iz Lokomotive koji je bio na posudbi u Sesvetama. Poljak i Smrekar nastavljaju karijere. Mislimo na još jedno pojačanje, ističe
Bartolić.
Gdje trenirate? Predsjednik čuva travu u Krapini?
-Treniramo u Poznanovcu i Brezovi.
I za kraj, kakve ambicije gajite u prvenstvu?
-Biti u samom vrhu, najavljuje trener.

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room