SportNews.hr

prava sportska priča

Zašto NK Zelina nije odgovorila na naš upit o navodnoj svađi i fizičkom obračunu njenih igrača nakon utakmice 3. kola s Moslavinom, što se zapravo dogodilo u Kutini?

Nema dugo da smo pisali o neobičnoj situaciji NK Zeline koja je otkazala pripremnu utakmicu s Kurilovcem, što je izazvalo reakciju u vidu priopćenja koje je potpisao predsjednik Mijo Stipić, a najvjerojatnije ga je sročio tajnik Željko Pukšec koji je ujedno i novinar radio Zeline.

Da Zelini jednom od najstarijih naših nogometnih klubova baš i ne ide govore rezultati u novoj sezoni, posljednja je na prvenstvenoj tablici bez osvojenog boda i gol razlikom -12. Domaće navijače najviše boli to što je Zelina u 4. odigrana kola tri igrala na svom terenu i u sva 3 zabilježila poraz, a poražena je i Županijskom kupu od Croatie Hrastje. Jedino gostovanje bilo je u 3. kolu kod Moslavine u Kutini 02.09. gdje je domaćin slavio pobjedu s 3:1.
Dobili smo informaciju od domaćih navijača da su se nakon utakmice ispred svlačionice gostiju dogodile nemile scene u kojim su se igrači Zeline žučno raspravljali i fizički razračunavali. Kako bi provjerili informaciju, a poučeni zadnjim natpisom o otkazanoj utakmici s Kurilovcem htjeli smo provjeriti o čemu se zapravo radilo u NK Zelina pa smo stoga putem email adrese s koje nam je pristiglo nedavno Priopćenje poslali upit 03.09,2020.g. Kako do danas nismo dobili odgovor nadamo se da će se iz kluba o ovom događaju iz Kutine očitovati barem putem njihove službene stranice, a od nas otklonili svakodnevne upite čitatelja što se zaista dogodilo u Kutini.