SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Izostalo iznenađenje u Rudešu. Dovoljno je bilo da se Hajrovićeva i Perićeva glava našla na pravom mjestu nakon ubačaja Tolića i Oršića. Čuljak intervenirao da se fotoreporteri puste na teren i odsudio odlično.

RUDEŠ – DINAMO 0:2 (0:0)

Zagreb - Stadion u Rudešu. Igrano bez gledatelja: Glavni sudac: Čuljak (Zagreb) . Pomoćni sudi: Pušić (Zagreb)) i Marić (Zagreb). Četvrti sudac: Ćužić (Velika Gorica). Delegat: Podrug (Zagreb) Kontrolor suđenja: Šetka (Đakovo)

Strijelci: 0:1 Hajrović (61.), 0:2 Perić (90+2.)

RUDEŠ: Bruči, Brajković, Ćosić, Grgić, Pavković, Jergović (76. Andračić), Šehić, Marković (66. Liklin), Muić, Abdurahimi (66. Kolega), Dar. Jalinous (84. Đukić)

Trener: Mario Carević

DINAMO: Livaković, Stojanović, Lauritsen, Perić, Franjić, Burton; Hajrović (84. Šaranić), Majer )70. Lešković), Tolić (62. Ivanušec), Atiemwen (62. Oršić), Petković (70. Gavranović)

Trener: Zoran Mamić

Dinamo se nije dao iznenaditi od Rudeša i unakaženog terena od posljednje prvenstvene utakmice koju je Rudeš za vikend igrao s Dugopoljem. Otpor Rudeša Dinamo je slomio u drugom poluvremenu, Hajrović je glavom pogodio mrežu Bručia nakon što je Tolić na lijevoj strani izmiješao obranu i preciznim centaršutom pogodio Hajrovića u glavu, konačni rezultat u sudačkoj nadoknadi djelo je Perića isto glavom, kada je sve nadvisio nakon Oršićevog ubačaja iz kornera.

Trebao je Rudeš džentlmenski utakmicu organizirati kao domaćin na stadionu u Kranjčevićevoj, igrao bi se bolji nogomet, manje bi se po medijima u izvještajima spominjali uvjeti što je bacilo u drugi plan nogomet, a i Burtonu bi uskratili senzaciju, on je po prvi puta u životu vidio ovakav teren, a na istom odigrao je dobru utakmicu.
Sudac Čuljak je zavrijedio da ga spomenemo pored toga što je odsudio jako dobro i zbog njegove intervencije kod delegata da se na teren puste fotoreporteri suprotno naputku koji je netko dao da jedino službeni fotograf HNS-a može fotografirati utakmicu.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku