SportNews.hr

prava sportska priča

Mamićevski rasplet, Sergej Jakirović ipak u BiH, nije izbornik ali je preuzeo klupu Zrinjskog. Hoće li Petev biti izbornik?

Bliži se kraj 2020, Vico Zeljković još nije postao predsjednik Bosanskohercegovačkog nogometnog saveza kao što nije ni Sergej Jakirović izabran za izbornika reprezentacije BiH, a što se najvljivalo za kraj godine.
Jakirović je preuzeo klupu Zrinjskoga, BiH prvoligaša bliskog Zdravku Mamiću. Je li sada otvoren put Ivajlu Petevu ka izborničkoj funkciji?

Jakirović je slovio za prvi izbor Spahića i Misimovića, oni vode sve oko izbora izbornika reprezentacije naših susjeda, a Vico Zeljković Banjalučanin, Dodigov nećak budući predsjednik Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine kojem posebno godi kada ga suradnici zovu “Banjalučki Arkan” trebao je to samo potvrditi po nekim medijima. Prema našim izvorima i Zdravko Mamić koji je pred Hrvatskim pravosuđem pobjegao u susjedstvo ima svoga igrača za izbornika u Ivajlu Petevu koji je neslavno završio svoju epizodu na klupi Dinama kao njegov najgori trener u povijesti, skloni su mnogi tvrditi. Rasplet se odigrao mamićevski, Jakirović je završio u Zrinjskom, a Petev čeka rasplet sage oko izbora BiH izbornika.

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room