SportNews.hr

prava sportska priča

Javio nam se Mario Mustapić: Treniram s Dubravom TK, čekam inozemstvo, nisam spreman nakon uspješne sezone sjediti na klupi.

Javio nam se Mario Mustapić sinoć nakon povratka s treninga, trenira s Dubravom TK dok čeka inozemni angažman.

- Moj bivši klub Dubrava TK omogućila mi je da treniram s momčadi dok čekam angažman. Nisam bio spreman sjediti na klupi nakon dobre sezone, u mojem klubu iz prošle sezone rekli su mi da su se odlučili za mlađeg vratara, kao da je meni "sto godina" u dvadeset trećoj sam i nisam spreman sjediti na klupi. Sve je bilo dogovoreno s jednim prvoligašem iz istoka Europe, ali nisu bili voljni platiti naknadu za razvoj mladog igrača jer za nekoliko mjeseci više ona neće postojati. Eto tako za jedne sam prestar, a za druge premlad, apsurd ali je tako, čekat ću, rekao nam je Mario.

Nakon naše jučerašnje objave dobili smo pregršt poruka s informacijama o Mariu. Posebno je jedna zanimljiva koju ćemo prenijeti u cijelosti:

"Pročitao sam vašu objavu o vrataru Mario Mustapić, dečko je razočaran u nogometno okruženje kojim se nalazi, u Rudeš ga je doveo trener A. Šušnić koji je dobio otkaz da bi Mario ostao u klubu zahvaljujući svojoj kvaliteti i unatoč tomu što je trebalo uslijediti forsiranje domaćeg mladog vratara nisu imali muda to napraviti jer je na svakoj utakmici bio među najboljima u ekipi, zamjerili su mu kiks u spomenutoj utakmici, rekli mu se javiti i nikada se nisu javili, pripremao se u sindikalnoj momčadi igrača koji nemaju klub ali naravno da od toga ništa. Jedino što je u svemu tome dobro jeste to da nije zapostavio fakultet pa ide lagano ka akademskoj tituli.
Sve je to sudbina nogometaša u Hrvatskoj kada nećeš potpisati za kvazi menadžere nema te na mapi"

Mustapić je izvanredan vratar, poznajemo ga od juniorskih dana, skroman i pristojan dečko, lav na terenu, a sad znamo da je uspješan student. Puno puta smo se uvjerili prateći utakmice da je osba jakog karaktera i da ima stav, pogotovo slušajući njegove rasprave sa sucima koje su uvijek argumentirane i ne prelaze granicu pristojnosti.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room