SportNews.hr

prava sportska priča

Klafurić poveo Dragovoljac na prvi trening. Dvojac Rak - Majstorović mogao bi preokrenuti igru. Perić na utakmici u Blatu: Čekamo odluku


Hrvatski dragovoljac počeo je nešto poslije devet sati pripreme u Sigetu uz strogu kontrolu na ulazu. Suparnička skupina je možda bila u obližnjem kafiću, no nije bilo nikakvog "događanja naroda". Predsjednika te skupine Marinka Perića, sreli smo poslije u Blatu na utakmici između Kustošije i Sesveta.
-Čekamo odluku gradskog ureda, poručio je Perić.
Na početku priprema u Sigetu bili su dopredsjednik Zvonimir Čačić (predsjednik Tokić je u Kanadi u svezi sa Dragovoljčevom nogometnom akademijom), zatim direktor Antun Moguš i sportski direktor Goran Drmić. Bili su i glavni trener Dean Klafurić i njegovi aistenti Damir Milanović, Krešimir Šoš i Igor Teić. Na travnjak je izašao 21 igrač i tri vratara: Sušak, Marić, Šarić Hadžić, Majstorović, Čagalj, Rak, Jugović, Gorupec, Zenko, Nakić, Burić, Petković, Ćerdić, Mandura, Dadić, Čurek, Manenica, Pranjić, Mihaljević, Krizmanić, Babin, Mlinarić, Župan i Bakula.
Sa posudbe u Lokomotivu se vrataio Havojić kuda je otišao i Majić. Tomislav Srbljinović se vratio u Slaven Belupo. Nije bilo u prošloj sezoni standardnog Šime Gregova.
Već se nazire dosta jak sastav: Šušak, Gorupec, Čagalj, Ćerdić, Čurek, Zenko, Jugović, Rak, Petković, Majstorović, Burić...Rak bi mogao preokrenuti igru Dragovoljca, posebice dvojac Rak - Majstorović.

Alpas