SportNews.hr

prava sportska priča

U Dubravi euforija poslije pobjede nad Sesvetama, ali nije sigurno da će ostati najbolji Juranović. U Sesvetama se isticao Geljić koji je zabio i nad njim je napravljen kazneni udarac. Lončarić obranio Mesecu

DUBRAVA TK - SESVETE 2:1 (0:1)

ZAGREB - Igralište Dubrave. Gledalaca: 80. Suci: Dadić, Ljeljak, Ačkar.

Strijelci: 0:1 - Geljić (44), 1:1 - D. Juranović (50), 2.1 - D. Juranović (77) 11 m.

DUBRAVA TK: Lončarić, Kelemen, Korča, Cruz, Čolić, Šugić, Alghoul, Đaferović, Hodak, Glasnović, Mudražija. (Mustapić, Cerovac, Glavaš, Ljubanović, Diaz, D. Juranović, Šutalo, Boršić, Krajačić, Tolić). Trener Gajzler.

SESVETE: M. Mikulić, I. Mikulić, Drmić, Moro, Brigić, Dučkić, Vujanić, Mesec, Vranjković, Sunagić, Geljić. (Demo, Cetina, Morber, Markota, Batinić, Kožić, Malekinušić, Petrović, Mamić, Barukčić, Telez, Burićš). Trener D. Babić.

U Dubravi je zavladalo stanje velikog zadovoljstva poslije pobjede nad najvećim rivalom susjednim Sesvetama sada u drugoligaškoj konkurenciji Pobjeda je izborena kada ju drugom poluvremenu ušao Dragan Juranović (25 godina) koji je zabio iz slobodnog udarca i jedaneaesterca. Juranović je još prošle sezone u Rudešu dokazao kako je solidan pvoligaški igrač, ali nije sigurno hoće li u Dubravi nastaviti.
-Ovaj tjedan bih trebao znati. Moram biti oprezan jer sam doživio nekoliko prijevara, rekao je Juranović koji očito gleda prema Prvoj HNL ili inozemstvu. Kad bi ostao u Dubravi Juranović bi vjerojatno bio najbolji igrač druge lige pa prema tome i jaka prevaga za Dubravu.
U prvom poluvremenu Sesvete su bile bolje. Osobito se isticao Mihovil Geljić (27) koji je prošao Trnje, Split i Austriju. Na njemu je napravljen kazneni udarac. Pucao je Mesec u vratara. Pri samom kraju poluvremena Geljić je postigao vodeći pogodak.

Alpas