SportNews.hr

prava sportska priča

Dubrava TK ostavila jako dobar dojam kod Dinama, dvije grede i stativa spriječile barem jedan gol. Moubandje debitirao sjajnom asistencijom Baturini za 2:0.

DINAMO - DUBRAVA TIM KABEL 3:0 (1:0)

ZAGREB -Stadion Maksimir, igralište Hitrec-Kacian. 

Strijelci: 1:0 Petković (37.), 2:0 Baturina (77.), 3:0 Šitum (85.)

DINAMO:do 60. minute: Horkaš, Stojanović, Franjić, Gvardiol, Šitum, Šunjić; Atiemwen, Majer, Moro, Marin, Petković; od 60. minute: Horkaš (67. Josipović), Stojanović, Franjić, Gvardiol, Moubandje, Gjira; Šitum, Majer, Cardoso, Marin, Baturina

Trener: Nenad Bjelica

DUBRAVA TK: Mustapić – Cerovec (75. Kelemen), Glavaš (46. Cruz), Ljubanović (75. Korča), Boršić (75. Bosnar), Glasnović (57. Keli), Šutalo (62. Džaferović), El Saleh (46. Šugić), Tolić (75. Krajačić), Juranović (46. Alghoul),  Mudražija (62. Hodak)

Trener: Goran Gajzler

Dinamo i Dubrava TK odigrali su u 11 sati na igralištu Hitrec-Kacianu utakmicu zatvorenu za gledatelje, pobijedio je Dinamo 3:0. Trener Bjelica izveo je jednu momčad u kojoj se pojavio i Petković i pored toga što je i sinoć nastupio protiv Lokomotive, a upravo je on bio strijelac za 1:0 na izvanrednu asistenciju Atiemwena u 37'. Od 60' Bjelica je uveo Gjiru, Baturinu, Cardosa, Moubandje umjesto Petkovića, More i Atiemwena, a u 67' Horkaš je ustupio mjesto na vratima Josipoviću.

Moubandje najnovije Dinamovo pojačanje debitirao je na najbolji način sjajnim ubačajem s lijeve strane izvrsno je poslužio Baturinu u 77' koji se visoko vinuo i glavom poentirao za 2:0. Konačni rezultat zaključio je Šitum danas kapetan, minijaturom nekoliko driblinga na dodavanje Majera iz 85'.

Dubrava TK je i pored poraza od 3:0 ostavila odličan dojam, a imala je svoje prilike koje na žalost nije iskoristila, u prvom poluvremenu Tolić je sjajno gađao, ali se ispriječila vratnica, u drugom poprilično su se istegnuli prvo Horkaš, a potom Josipović i krajnjim naporima sačuvali svoju mrežu, a stativa se jednom ispriječila tako da je Dinamo mreža na kraju ostala netaknuta.

- Zadovoljan sam kako smo izgledali prvo poluvrijeme, pa čak i ove zamjene i osvježenja u drugom poluvremenu donijeli su da smo postali opasniji i kontrolirali igru prema dubini. Očita je razlika, oni su u natjecateljskom ritmu, a mi ulazimo u najteži dio priprema pa se osjećaju teške noge i kratka pluća. Ovo je sjajno iskustvo, mi moramo nastaviti raditi, rekao je Gajzler trener Dubrave nakon utakmice.

 

 

Alpas