SportNews.hr

prava sportska priča

Kustošija polučila Vrapču sedam golova. Kustošija dovela Jugovića, što daje upitnik Rašiću i Štimcu. Želimo imati gazdu i lidera, obrazlažu potez Babić i Ivanda. Brujić se vratio u Vrapče

Foto:Djuka / Sedam golova u mreži VrapčaFoto:Djuka / Sedam golova u mreži Vrapča
Gledatelji, njih možda 200, skivalo  se od jakog sunca na dobro smještenoj tribini u Kustošiji, na stadionu koji je i građen baš za jutarnje utakmice. Na terenu su se borili drugoligaš Kustošija i novi (stari) trećeligaš Vrapče. Iako je utakmica imala svrhu trening provjere dečki su se u prvom poluvremenu stvarno borili. Susret je završio sa 7:0 (2:0) za Kustošiju. Prvo poluvrijeme  bilo je donekle ravnopravno. Kustošija je doduše povela sa 2:0, ali je Vrapče u 45. minuti imalo jedanaesterac. Udarac Karamatića obranio je Bartulić. U nastavku je Vrapče koje je s treninzima počelo tjedan dana kasnije i ima "tanju" klupu potpuno poraženo. Pogotke su postigli Đaković i Rašić po dva, te Darojković, Milinarić i Jurčec po jedan.
Bilo je dosta zanimljivo u pogledu igrača. Kustošija je angažirala Igora Jugovića (30) zadnjeg veznog, dosad igrača Dragovoljca. Nije nam bio jasan razlog. Jugović zna igrati, ima snažan udarac, ali nema brzinu. Time su pod upitnik dovedeni Mihovil Rašić (22) i Grga Štimac (23).
-Hoćemo gazdu u svlačionici, obrazložio je predsjednik Babić.
-Trebamo lidera, prisnažio je trener Ivanda.
A baš je Rašić zabio dva gola i dvaput asistirao, Dok Štimca nije bilo iz privatnih razloga.
U Vrapču se pojavio Nikica Brujić (32) zaljubljen u Samobor koji je proljeće proveo tamo i sada se ponovno vratio na igralište uz Aleju. Brujić je jedan od najboljih igrača treće lige svih vremena. Kad bi se vratio u staru formu Vrapče bi prijetilo prema vrhu.
-Tek sam počeo trenirati. Imam još mjesec dana. Mislim da ću do prvenstva biti dobar, najavio je Brujić.
-Izostali su nam novak Brajko, zatim Ćibarić, Salopek i još neki. Vjerujem kako ćemo sastaviti solidnu momčad, nada se trener Radišić.
Alpas