SportNews.hr

prava sportska priča

Dubrava TK pobijedila Dinamo II golom Džaferovića u 90'

Pripremna utakmica na Grana Klaki između Dubrave TK i Dinama II privukla je lijep broj gledatelja, njih oko 150. Treneri Gajzler i Jovičević počeli su utakmicu s najvjerojatnijim prvenstvenim početnim postavama. Prvo poluvrijeme kada su one bile na terenu završilo je bez golova, što ne znači da nije bilo prigoda. Imao ih je Dinamo, a i Dubrava TK. Brzonogi Brazilac Keli našao se u tri izgledne, a brzopletost ga je spriječila da bar postigne jedan gol. Juranović, Boršić, Tolić, Alghoul okosnica su Gajzlerove momčadi što se vidjelo i u današnjoj utakmici s Dinamom II. U drugom poluvremenu treneri su priliku dali svim raspoloživim igračima. Džaferović je golom u 90' donio pobjedu domaćinima što će im puno značiti za povrat samopouzdanja nakon poraza na gostovanju kod Međimurja.

DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Kelemen, Glavaš, Cruz, Boršić, Tolić, Šutalo, Alghoul, Keli, Juranović, Glasnović, još su igrali: Lončarić, El Saleh, Džaferović, Hodak, Rončević, Čolić, Šugić)

DINAMO II: Josipović, Hrvoj, Gogić, Franjić, Hymnwod, Gjira, Jovičević, Ćuić, Šipoš, Gyuhyeong, Kapitanović, još su igrali:Jurić, Radonja, Antovski, Leš, Jelenić, Koćar, Rodić, Samson, Baturina, Tolić, Humeljak.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room