SportNews.hr

prava sportska priča

Hrvatski dragovoljac je u teškoj situaciji. U počasnoj loži sjedio je kažnjeni Ivica Perković. Iza svega stoji on, poručio je donedavno dopredsjednik Čačić. U 2:0 pobjedi nad Vrbovcem golove su postigli Vinko Petković i Rašić

Hrvatski dragovoljac pod novom (starom) upravom pobijedio je Vrbovec sa 2:0 (1:0). U središnjoj loži sjedio je Ivica Perković, počasni predsjednik, koji ima trogodišnju zabranu. Novog predsjednika Marinka Perića nije bilo, ali smo s njim razgovarali dan prije. On je bio posebno zadovoljan dolaskom Rašića iz Kustošije i Filipa Mihaljevića, 2.000. godište iz Dinama.
Nazvali smo i donedavnog dopredsjednika Zvonimira Čačića i pitali namjeravaju li Tokić i on. nešto dalje poduzimati nakon što im gradska uprava nije dala za pravo.
-Ne namjeravamo više ništa činiti. Iza svega stoji kažnjeni Ivica Perković koji je nazočio Skupštini koju je gradska uprava priznala. Što bi dalje imalo smisla?
U gledalištu je sjedio i Ćorić, poznati "Ćora", što bi trebala biti nekakva garancija napretka, no taj film je već viđen i u Dragovoljcu i nekim u drugim klubovima i mi se ne bismo pridružili posebnom optimizmu.
Optimist je novi (stari) sportski direktor Boris Perković:
-Neće biti lako. Počeli smo kasnije i normalno je da se to osjeti. Ali ne treba gubiti vjeru.
Sreli smo i znanca iz Kustošije Mihovila Rašića. Kada je je iz Dragovoljca pristupio Jugović, Rašić je izgubio mjesto i otišao je u Siget.
-Mislim da nisam pogriješio, kaže Rašić.
Dragovoljce je utješio trener Vrbovca Bradić:
-Igrali smo mi i protiv Solina. Nije on puno bolji.

             

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić, Petanjek, Ćerdić, Šimić, Jazvić, Crnčević, Lovrić, Babin, Filip Mihaljević, Vinko Petković, Majstorović (Zrinšćak, Brkić, Crnojević, Vodopijak, Rašić, Šiško, Brekalo, Nakić, Bakula, Muhar, Ajdini). Trener Ferenčina.

VRBOVEC: Vojnić, Čupić, Zubić, Pluščec, Suša, Grežina, Ćosić, Mašić, D. Colarić, Novokmet, J. Colarić (Jelavić, Slišković, Busija, Babić, Medverec, G. Tolić, M. Tolić, Jukić, Vrsaljko). Trener Bradić.
Sudio je jedan sudac: Karlo Barač.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room