SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Rudeš je nokautirao Jarun i to u Blatu! Trener Labrović je nezadovoljan odlaskom Obanora i dolaskom igrača na mahove, pa je momčad deset dana prije prvenstva tjelesno nespremna. U subotu dolazi Cibalia

Obanor je napustio Rudeš i to jak udarac trenerskom dvojcu Labrović - Roguljić. Pristupio je Nigeriac Okechukkwu, ali bez i jednog treninga.
-Neki igrači su na 50 posto potrebne pripremljenosti, požalio se trener Mirko Labrović kojemu nogometaši dolaze na mahove. Da sada krećem u pripreme s ovima koje sam dobio, to bi bio posao, a ne da smo, kao što jesmo, na deset dana do prvenstva još daleko od pune tjelesne spreme. Lijevo krilo Nigerijac Okechukkwu upravo je došao bez i jednog treninga. Pa da čovjek poludi.
Labrović i Roguljić su stiješnjeni ambicijom predsjednika Kneževića da se već u prvoj sezoni poslije ispadanja vrate u Prvu HNL. No, s obzirom da je Šibenik dobio Raka, on zasad izgleda jači. A nitko ne zna kakva je Cibalia. Doznati će su u subotu: u Rudešu u 18 je prava generalna proba, igraju Rudeš - Cibalia. Ima ih i koji misle kako će Sesvete s Mesecom biti nezaustavljive.
Rudeš i najbliži mu susjed, trećeligaš Jarun, igrali su u Blatu! Pomalo neobično za sredinu ljeta. Jarun je izgubio sa 1:5 (1:2). Prvi put je zaigrao, Fućek, ali to još nije bila ni po sastavu ni po sustavu momčad kakva se očekuje. A i teško je bez Brčića.

 

RUDEŠ: Banić, Gorupec, Kćira, Matić, Mesarić, Tominac, Brekalo, Zoungrana, Arshakyan, Havojić, Čabraja (Marić, Šuto, burić, Manenica, Raguž, Prpić Bosanac, Goričan, Arber, Grubišić, Jurić, Lojber, Okechukkwu). Trener Labrović.

JARUN: Šimičić, Grdenić, Crnogorac, Čolić, Vučemilović, Ačkar, A. Martinko, Gadže, Fuček, Tadić, Koletić (Spudić, Ivančić, Konjević, Hercigonja, Herceg, Višić, Šušnjić, Sudec, M. Martinko). Trener Damir Biškup.

Strijelci: 1:0 - Havojić, 2:0 - Zoungrana, 2:1 - Tadić, 3:1 - Havojić 11 m, 4:1 - Arshakyan, 5:1 - Grubišić.

Suci: Ačkar, Šandrk i Bilić.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku