SportNews.hr

prava sportska priča

Dragovoljac pada i to je posljedica ljetnog rascjepa u Upravi. Mudražija je sedam kola bio suh, danas je zabio tri gola. Šutalo dokazuje da je za ovaj rang. Navijači Dubrave već se okreću Sesvetama

Foto: Djuka / Marin Mudražija trostruki strijelac i igrač utakmiceFoto: Djuka / Marin Mudražija trostruki strijelac i igrač utakmice

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - DUBRAVA TK 0:4 (0:2)

ZAGREB - Stadion u Sigetu. Gledalaca: 300. Glavni sudac: Bionda (Zaprešić) 7. Pomoćni suci: Batušić (Cvetković) Benković (Zaprešić). Četvrti sudac: Turčin (Tuhelj). Delegat: Poljak (Zagreb). Kontrola suđenja: Bošnjak (Harkanovci).

Strijelci: Mudražija (23), 0:2 Šutalo (45), 0:3 - Mudražija (56). 0:4 -Mudražija (68).

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarič 5,5, Šimič 5,5, Crnojević 5,5 (od 46. Nakić 5,5), Vuco 5,5 (od 46. Petanjek 5,5), Šiško 5,5, Lovrič 5,5, Doležal 5,5, V. Petković 5,5, Božić 5,5 (od 70. Muhar 5,5). Trener Ferenčina 5,5.

DUBRAVA TK: Mustapić 8, Kelemen 7,5, Cruz 7,5 (od 79. Valentić -), Đaferović 7, Tolić 7, El Saleh 7, Kely 6,5 (od 66. Cerovec 7), Alghoul 7,5, Šutalo 8, Mudražija 9 (od 74. Pasariček 6,5). Trener Sunara 7,5.


Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Mudražija (Dubrava TK).

Već se bio uvukao strah kako je Marin Mudražija zaboravio na golove u Drugoj HNL. Poslije sedam kola nije postigao ni gola za Dubravu, a onda je u jednoj utakmici u vrlo važnom susretu u gostima protiv Hrvatskog Dragovoljca smjestio tri. U Sigetu je zavladala velika zabrinutost. Dragovoljac je posljednji na ljestvici i nije još gotovo, ali prikazanim Sigećani su došli u nezgodan položaj. U njihovoj igri nema ničega što bi davalo nadu. Ponajboljega igrača Majstorovića neće biti do kraja jesenskoga dijela prvenstva, zbog ozljede ramena. "Katastrofa", prošaptao je najiskusniji igrača Ivan Božić. To je posljedica rascjepa koji se dogodio u Upravi kluba krajem lipnja i bilo je jasno kako će to platiti u prvenstvu. Pretežak je to uteg za predsjednika Perića i njegovu skupinu. Sada se čini kako bi to lakše izvukao njima suparnički dvojac Tokić-Čačić. No, kasno je za takve rasprave.
Dubrava je iznenadila pobjedom u Osijeku i popodne u Sigetu, iako je nejasno kako je izgubila na privremeno domaćem terenu u prošlom kolu, protiv Orijenta. Ipak, valja priznati da Dubrava ima drugoligaški kapacitet. Popodne nije igrao najbolji igrač Juranović zbog tri žuta. Već kad je osigurana pobjede u Sigetu, navijači su su se okrenuli subotnjem derbiju između Sesveta i Dubrave.
Kada je SportNews 27. travnja u prvom nastupu za Maksimir protiv Trnja u trećoj ligi prepoznao Mihovila Šutala kao potencijal za viši rang, bio je osporavan. Danas sa zadovoljstvom može reći kako je Šutalo poslije Mudražije bio najbolji igrač susreta Hrvatski dragovoljac - Dubrava TK. Šutala je doveo donedavni trener Gajzler. Šutalo je izdržljiv i stabilan. Novi trener Sunara uočio je njegovu snagu.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room