SportNews.hr

prava sportska priča

Roj Ferenčina nije više trener Hrvatskog dragovoljca, Kuljanac će voditi treninge dok se ne pronađe novi trener. Na Trnju u nedjelju spominjala se mogućnost da to bude Cvitanović u paketu s Vulelijom. Po nekima Lozo je isto u igri.

Hrvatski dragovoljac je posljednji na tablici s 5 bodova dva manje od BSK-a i tri od Kustošije, četiri od Cibalije, Međimurja i Dubrave TK koji su posložili od 11 do 15 mjesta.

Roj Ferenčina prihvatio je Dragovoljac u dosta nezavidnoj situaciji netom prije prvenstva i odstupio je nakon poraza u Dugopolju. U nedjelju na matineji u Trnju pored suđenja u Osijeku tema je bila i stanje u HD, spominjalo se da će Dinko Vulelija put Sigeta na neku funkciju, a da će s njim i trener na odmoru Igor Cvitanović tandem iz Dubrave TK koji se raspao odlaskom popularnog Cvite u Istru. Po našim saznanjima opcija je i mladi trener Marko Lozo bivši trener Rudeša. Predsjednik Perić morat će sa suradnicima donijeti brzo odluku, da se kriza ne produbi jer u ovogodišnjoj 2. ligi dva pozitivna rezultata mogu dovesti do značajnog pomaka na tablici.

Alpas