SportNews.hr

prava sportska priča

Dragovoljac je i od Kustošije uvjerljivo izgubio. Otišlo mu je sedam igrača. Ako se ne pojača loše mu se piše. Kustošiju su napustili vratar Picak, stoper Vukadin i napadač Kovačević. Kelava bi mogao biti pojačanje. Jugović je najbolji

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - KUSTOŠIJA 0:3 (0:0)

ZAGREB - Igralište Dubrave s umjetnom travom. Gledalaca: 30. Glavni sudac: Firm, pomoćni suci: Vuković i Jović (svi Zagreb).

Strijelci: 0:1 - Cancar (53) autogol, 0:2 - Šlogar (57), 0:3 - Kelava (60).

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić, Šimić, Shaljawi, Crnojević, Bilić, Lovrić, Crnčevič, Milić, Krajinović, Matić, Majstorović. Drugo poluvrijeme: Demo, Majstorović, Romario, Cancar, Nakić, Ernest, Bogaj, Brkić, Đurak, Mrkonjić. Trener Perković.

KUSTOŠIJA: Bermanec, Ljubanović, Šušković-Jajopac, Pavković, Deak, Jugović, Đaković, Kelava, Jurčec, Kulenović, Šlogar. Drugo poluvrijeme: Bukovski, Šimunić, Šušković-Jakopac, Pavković, Rožman, Jugović, Kelva, Šlogar, Jurčec, Banović (Vragolović, Donald, Vranjković, Matteoni). Trener Landeka.

Poslije uvjerljivog poraza od Vinogarada u utorak, Dragovoljac je na "Paračevu memorijalu" opet izgubio. Pobijedila ga je Kustošija s visokih 3.0. Dragovoljac će imati velikih prvenstvenih problema, ako se do početka ne pojača. Ostao je bez sedmorice ponajboljih igrača i to iz raspoloživog kadra ne može nadoknaditi. Poslije V. Petkovića, Doležala, Babina, Božića i Mihaljevića, klub su napustili i Vuco i Cetina.
Kustošija je ostala bez vratara Picaka, a može se dogoditi da ostane i bez drugog vratara Radelić Žarkova. Otišli su i stoper Vukadin i napadač Kovačević i to nije mali gubitak. Ohrabrenje predstavlja dolazak Kelave prednjeg veznog iz Kurilovca koji je bio strijelac jednog gola. Jugović ostaje najbolji igrač.

Alpas