SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Gol razlikom 11:0 Maksimir prošao skupinu. Trener Ninković: Vrhunski nogomet može se jedino igrati na super uređenim terenima, tereni s umjetnom travom osiguravaju najsličnije uvjete.

MAKSIMIR- HRVATSKI DRAGOVOLJAC 3-0 (1-0)

ZAGREB - Igralište Dubrave s umjetnom travom. Gledatalje: 70. Glavni sudac: Dadić, pomoćni suci  Ljeljak (svi Zagreb).

Strijelci: 1:0 - Abramović 11m, 2:0 - Mohač, 3:0 Tomšić

MAKSIMIR: Javor, Kondres, Mohač, Krznar, Abramović, Jozanović, Biškup, Adžić, Tomšić, Špišić, Rošić (Matovinović, Bosnar, Marić, Bešlić, Đelilović, Prenkpalaj, Jurešić, Horvat, Ferat)

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić, Majstorović, Erwst, Lovrić, Krajinović, Đurak, Dominiković, Crnojević, Masalsky, Mrkonjić, Crnčević (Jagatić, Seth, Cawcak, Nakić, Bugaj, Brkić, Regvar, Špoljarić, Matić, Kopić)

Maksimir je nastavio pobjednički niz u posljednjoj utakmici pobijeđen je Hrvatski dragovoljac s 3:0. Dragovoljac je igrao podređenu ulogu, uglavnom se branio i čekao nekakvu priliku iz kontre uglavnom i dalje ostavlja blijed dojam i ako se ne pojača do početka prvenstva naći će se u velikom problemu. Predstoji mu grčevita borba za opstanak u drugoligaškom društvu.

Maksimir je izgradio svoj stil, igra lijepo s dva dodira, obranu postavlja visoko, a protivnika lomi posjedom i tempom, njegovi igrači zrače samopouzdanjem što pokazuje i rezultat u grupnoj fazi turnira, uz postignutih 11 golova sačuvali su mrežu netaknutu, a poništena su im tri gola zbog zaleđa.

Uglavnom svi hvale Maksimir, a netko je rekao da je to zbog toga što treniraju na umjetnoj travi i da su možda prerano došli u formu.

Po završetku utakmice zamolili smo trenera Ratka Ninkovića da nam prokomentira ovu konstataciju.
- Mi smo izgradili svoj stil igre, na ovaj način igrali smo i u jesenskom dijelu, mislim da nismo još ni blizu natjecateljske forme, ali drago mi je da ostavljamo takav dojam. Što se tiče umjetne trave ona je najpribližnija uređenim terenima na kakvim je i predviđeno igrati. Recite mi na kakvim terenima igraju najbolji svjetski igrači na lošim blatnjavim ili vrhunski pripremljeni s uređenom prirodnom, umjetnom ili hibridnom travom. Vrhunski nogomet se ne može igrati na lošem terenu, a nije ni predviđeno osim što se ponekad i odigra. Tada se svi žale na loš teren koji nije dozvolio bolju igru, komentira Ninković ostavljajući dojam da mu smeta što se dobra igra njegove momčadi pripisuje tome što treniraju i igraju na umjetnoj travi

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku