SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Dinamo II dva puta imao prednost koju je Orijent dostizao. Kim Gyuhyeong fantastičnim udarcem u 6. minuti doveo Dinamo u vodstvo, Fučak u 90. prošao kroz petoricu i zabio za bod.

Foto: Djuka / Fučak u prodoru neposredno prije golaFoto: Djuka / Fučak u prodoru neposredno prije gola

ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj. Gledatelja: 250. Glavni sudac: Cestarić (Sisak) Pomoćni suci: Trklja (Petrinja) i Mioković (Sisak). Četvrti sudac: Mlinarić (Sisak). . Delegat: Capan (Vinkovci). Kontrola suđenja: Conjar (Osijek).


Strijelci: 1:0 -Kim Gyuhyeong (6) 1:1 - Iličić (33), 2:1 - Šipoš (57) 11 m, 2:2 - Fučak (90).


DINAMO II : Josipović, Hujber, Daničić, Jelenić,Kim Hyunwoo, Franjić, Kapitanović (od 76 Bagarić),  Krizmanić (od 90+1) Olmo, Kim Gyuhyeong, Jovičević (od 65 Godoy) Trener: Igor Jovičević

ORIJENT 1919: Berković, Mulac, Iličić (od 86 Fumić), Travaglia, Liber,  Šantek (od 69 Gerc), Mohorovičić, Vidas (od 76 Ivančević), Črnko, Tadejević, Fučak Trener: Fausto Budicin 

Po mnogo čemu zanimljiva utakmica između Dinama i Orijenta odigrana na stadionu u Kranjčevićevoj. Prvo je na samom početku potegao Kim Gyuhyeong za 1:0, zaista je to bio jako lijep gol. Orijent je poravnao preko Iličića. Utakmica je do prekršaja Berkovića za kazneni udarac u 56' više ličila na oglednu u kojoj su se taktički momčadi nadmudrivale, nedostajalo je onog natjecateljskog naboja, čvrstine u duelu, prvi žuti karton je upravo dobio Berković kod ovog faula. Šipoš je bio siguran izvođač i Dinamo je imao po drugi puta prednost.

Orijent kao da se nakon toga trgnuo i s više odlučnosti krenuo je prema golu mladog Josipovića. Vidjeli smo dvije vratnice po jednu na svakoj strani, a nakon prekršaja Kapetanovića u 76' na rubu šesnaesterca za koji je dobio žuti karton, igrači Orijenta tražili su najstrožu kaznu. Momčad s Krimeje preuzela je potpunu inicijativu, imali su još dva slobodna udarca u opasnoj zoni doduše loše izvedena, a onda u devedesetoj Fučak je na jedanaestercu izvrtio petoricu mladih Dinamovih igrača, prošao kroz njih i preciznim udarcem osigurao bod svojoj momčadi. Podjela bodova po svemu viđenom najpravedniji je ishod ove utakmice.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku