SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Zorica demantijem reagira na Kneževićevu izjavu: ”Ostali su dugovi. Nije plaćao što je trebalo".

Ivica Zorica donedavni Izvršni predsjednik NK Rudeša reagirao je demantijem na izjavu predsjednika Ivana Kneževića SportNews.hr danu u članku od 05,06,2020. 

Demantij Ivice Zorice prenosimo u cijelosti:


”VELIKA KLEVETA IVANA KNEŽEVIĆA 
SPORTNEWS.HR

U Vašem cijenjenom mediju, odnosno na portalu Sportnews.hr dana 5. lipnja 2020. godine objavili ste članak u kojem je predsjednik NK Rudeša Ivan Knežević na Vaše pitanje „Zorica je otišao, što je ostalo iza njega?” izjavio sljedeće: „Ostali su dugovi. Nije plaćao što je trebalo„

Sukladno navedenom također Vas želim izvijestiti da je dana 12. svibnja 2020. godine, gospodin Ivan Knežević izjavio sljedeće: „ Bio sam prepustio Zorici vođenje kluba. On je svojim novcima financirao juniorski pogon. I ne samo juniorski. Ali je prije nekoliko dana predao pismenu ostavku. Nisam razgovarao s njim. No, opet sam preuzeo kormilo. Učinit ću sve što mogu da Rudeš i nadalje bude lijepa priča”.

Čitajući i jedan i drugi članak ne znam koji sam ja Zorica, onaj od 12. svibnja 2020. godine ili ovaj od 5. lipnja 2020.

Sukladno zadnjem tekstu i izgovorenoj kleveti slobodan sam kazati sljedeće:

Dana 8.5. 2020. godine podnio sam neopozivu ostavku gdje sam predsjednika kluba Ivana Kneževića u detalje izvijestio zašto odlazim iz kluba, odnosno koji su razlozi moje ostavke. Podnošenje moje ostavke nisam smatrao nekim posebnim događajem jer ljudi na dnevnoj razini započinju i prekidaju suradnje. Vezano za moju ostavku, do sada nisam imao potrebe davati izjave na tu temu, ali sukladno ovoj uvredi i kleveti mogu kazati da Ivan Knežević može imati bilokakvu primjedbu na moj rad u klubu što je njegovo pravo, no kada su u pitanju financije, slobodno mogu kazati kako sam ja kao Ivica Zorica u velikom suficitu u odnosu na NK RUDEŠ. U ove dvije i pol godine rada u Rudešu, odgovorno tvrdim da sam klubu doprinio financijski u tolikoj mjeri da bi se Klub mogao od tih novaca financirati barem dvije nogometne sezone.

Ivanu Kneževiću zaista sugeriram da kao častan čovjek i praktični vjernik što prije ispovijedi svoju klevetu i neistinu koju je izgovorio u moje ime.

Iznad svih, a posebno iznad Ivice Zorice i Ivana Kneževića NK RUDEŠ.”

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku