SportNews.hr

prava sportska priča

Niko Janković potpisao profi ugovor s Dinamom: San mi je zaigrati na glavnom terenu! Ovo je znak da klub vjeruje u mene

Mladi veznjak Dinama, standardni član druge momčadi, koji je nedavno u derbiju „potopio“ juniore Hajduka, potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor s Modrima.
  – Ponosan sam što sam potpisao profesionalni ugovor. Ja sam Dinamovo dijete, od svoje šeste godine sam ovdje. Bio sam u međuvremenu tri godine u Stuttgartu i ovom bih se prilikom zahvalio svima u Dinamu, od predsjednice uprave do ekonoma, a posebice želim zahvaliti i pozdraviti Zdravka Mamića, čovjeka koji me prije četiri godine vratio u Dinamo iz Njemačke. Zahvaljujem svojoj obitelji na podršci. Uostalom, otac mi je pomagao na terenu, vježbao sa mnom, s njim sam gotovo svaki dan individualno trenirao. Hvala i mami i sestri što brinu o nama! – izjavio je Janković za službenu stranicu kluba.
  Ovaj 19-godišnjak je ove sezone za Dinamo II zaigrao u 9 utakmice, u kojima je postigao dva pogotka, a jednom je i asistirao.
  – Ovaj je ugovor znak da klub vjeruje u mene i jako mi je drago zbog toga. To mi je poticaj da još više radim i treniram. Naravno, svakom djetetu koje igra nogomet san je zaigrati ovdje na glavnom terenu pa tako i meni – dodao je Janković.

IZVJEŠTAJ U derbiju zablistao Niko Janković! Dinamo zaustavio seriju Bijelih!

 

Alpas