SportNews.hr

prava sportska priča

Kuljanac debitirao pobjedom. Opatija i Hrvatski dragovoljac puno žustriji i efikasniji u drugoj utakmici na turniru.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - OPATIJA 3:2 (2:1)

Igralište sa umjetnom travom Klaka. Suci: Ante Čulina glavni, Vinko Podrug 1. pomoćni i Marko Rašić 2. pomoćni

Strijelci: 1:0 - Stjepanović, 1:1 - Bjelanović, 2:1 - Pasariček, 3:1 Viduka, 3:2 Rožić

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić, Rubić, Mihalić, Patric Zongrana, Stjepanović, Seth, Viduka, Oreč, Valentić, Pasariček, Burić još su igrali: Dizdar, Braun Patrik, Majstorović, Resler,  Giljo, Martinez, Salihu, Petrić, Skansi, Marušić

Trener: Kuljanac

OPATIJA: Sušak, Rudan, Maloku, Fumić, Glavaš, Junuzović, Kličković, Ivančić, Malinić, Bogulin, Bjelanović još su igrali: Iveša, Furijan, Waettzer, Bilobrk, Matula, Rošić, Rožić, Pintarić, Kugi.

Trener: Bogulin

Druga utakmica na današnjem programu Paraćevog turnira između Hrvatskog dragovoljca i Opatije pružila je puno žustriji nogomet što se odrazilo na efikasnost koja je više od duplo veća od prethodne Sesveta i Kustošije. Dragovoljac je pobijedio čime je posebno zadovoljan trener Kuljanac kome je bio ovo bio debi na klupi momčadi iz Sigeta.

Nakon utakmice javio nam se telefonom predsjednik Perić iz Opatije, da bi nas "malo pošpotao" što po njemu sumnjamo u njegove poteze i viziju.

- Ovo je moj projekt. Dovest ću još nekoliko igrača, a eto i s Dinamom smo uspostavili partnerstvo, ozaren pobjedom govori predsjednik HD.