SportNews.hr

prava sportska priča

Dragovoljac s petardom ispratio Međimurje, Perić započeo, a Viduka zaključio golijadu. Međimurju nije pomogao ni trener Mladina koji je u pet navrata vodio dragovoljce.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - MEĐIMURJE 5:0 (2:0)

ZAGREB - ŠNC Stjepan Spajić. Bez Gledatelja. Glavni sudac: Ješić (Sisak). Pomoćni suci: Trklja (Petrinja) i Mioković (Sisak). Četvrti sudac: Marić (Sisak). Delegat:Capan (Vinkovci). Kontrolor suđenja ( Conjar (Osijek)

Strijelci: 1:0 - Perić (29), 2:0 - Florucz Raul (38), 3:0 - Majstorović (57 KU), 4:0 - Martinez (69), 5:0 - Viduka (86).

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić, Majstorović,  Ernst, Valentić, Florucz Raul (od 57 Oreč), Martinez ( od 80 Viduka), Pasariček, Perić (od 85 Skansi), Burić (od 809 Bašić), Bagadur, Ivkič. 

Trener: Miroslav Kuljanac

MEĐIMURJE: Poljanec, Palić ( od 75 Gajić), Hranilović (od 75 Čovo), Merville, Marcijuš, Igrec, Havelka (od 65 Moran Blanco), Zapalač, Mihaljević (od 57 Hasanović), Mamić (od 65 Radošević), Glavina

Trener: Davor Mladina

Po jakoj kiši tijekom cijele utakmice Hrvatski dragovoljac je goste iz prijestolnice Međimurja počastio s petardom. Karlo Perić načeo je mrežu Međimurja, a asistencijom Raulu za 2:0 priskrbio si naslov igrača utakmice, podsjećamo se da je Perić bio strijelac i u Dugopolju i još da mu je poništen gol za čime još uvijek žali predsjednik i njegov prezimenjak Marinko koji poslije utakmice nije krio koliko je sretan zbog pobjede.
Dragovoljac nije Međimurju dopustio nikakvu priliku, a ni nadu da danas može barem do boda, cijela momčad bila je dobro raspoložena i igrala na visokoj razini. Čak da postignu počasni gol ugasio je vratar i kapetan Šubarić, obranio je udarac s bijele točke u 80'.

Međimurju danas nije mogao ni pomoći trener Mladina koji je u prošlosti u pet navrata sjedio na klupi u Sigetu. Zanimljivo je da je Mladina Međimurje preuzeo prije četiri dana nakon što se uprava drugoligaša iz Čakovca u posljednji čas predomislila i umjesto potvrde Borisa Perkovića s kojim je sve već bilo dogovoreno s argumentacijom da Mladina ima više iskustva u borbi za opstanak. Smetnuli su s uma u kakvoj je situaciji Perković preuzeo uvijek vruću klupu u Sigetu zajedno sa Kuljancem i od beznadne situacije kada su mnogi predviđali grčevitu borbu za opstanak doveo Dragovoljac do jesenskog prvaka, a nakon današnje briljantne pobjede učvrstio svoju lidersku poziciju.

Mladina je bio Kuljancu šef dok mu je ovaj bio pomoćnik u jednom od pet njegovih trenerskih boravaka u Sigetu, njegova momčad nadvisila je momčad bivšeg šefa, on nam je to ovako prokomentirao:
- Dobro znam Mladinu i njegovo trenersko razmišljanje, iskreno pribojavao sam se da nam nešto ne skuha. On voli igrati 4-4-2 i tim blokom pa sam tako pripremio odgovor, zadovoljan sam što su igrači usvojili sve što smo pripremili za ovu utakmicu. Ugodno me iznenadio mladi Perić, drago mi je da je nastavio golgeterski niz.

Alpas