SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Montano Cortes Italo džoker s klupe Dine Babića. Geljić i Mate Šuto zbog ozljeda rano napustili teren. Sesvete dvostruko kažnjene zbog ruke Malekinušića.

SESVETE - CROATIA ZMIJAVCI 2:1 (1:0)

ZAGREB - Igralište u Ssevetama. Bez gledatelja. Glavni sudac: Plantosar (Darada). Pomoćni suci: Babić (Orahovica) i Grofelnik (Valpovo). Četvrti sudac: Jurčević  (Cetingrad). Delegat: Matanić (Vinkovci).

STRIJELCI: 1:0 - Kožić (5), 1:1 - Mrkonjić (48) 11 m, 2:1 - Montano Cortes Italo (89).

SESVETE: Mikulić M., Sabljo, Komorski, Sunagić (od 68 Zenko), Kožić, Geljić (od 17 Topić), Majić (od 56 Kastrati), Mikulić, Malekinušić, Brigić (od 68 Montano Cortes Italo), Hlevnjak. Trener: Dino Babić

CROATIA ZMIJAVCI: Tomić, Bešlić, Dadaić, Šuto A. (od 90 Džaja), Marques da Silva, Begić (od 80 Buble), Karoglan, Šuto Marko, Šuto Mate (od 33 Vrljičak), Jukić (od 80 Soldić), Mrkonjić. Trener: Vik Lalić

Isključeni: Malekinušić 47' drugi žuti karton

Sesvete pobjedom golom Montana u 89' i tri osvojena boda bodovno se izjednačilo s Croatiom koja je na 6. mjestu tablice, a Sesvete na 7. zbog lošije gol razlike, imaju najviše datih golova u ligi 45, ali su primili 42 najviše poslije Međimurja koje je primilo do sada čak 56.

Utakmica je na najbolji način počela za Sesvete, Kožić je donio rano vodstvo već u petoj minuti, ali razvoj situacije nije im išao na ruku, Geljić je u duelu s Mrkonjićem izvukao deblji kraj, stradao je zglob i morao je napusti teren u 17'. Imali su domaći priliku povećati vodstvo, kao i gosti kada je kapetan Ivan Mikulić u posljednji čas spasio i ostavio netaknutu mrežu brata Marka. U redovima gostiju Mate Šuto je morao rano u svlačionicu zbog ozljede potkoljenice zarađene u jednom duelu.

Ako je prvo poluvrijeme i njegov početak pripao Sesvetama, drugo je gostima iz Zmijavaca. Već na samom početku nakon dvije minute igre, lopta pogađa ruku Malekinušića u kaznenom prostoru zbog čega su Sesvete dvostruko kažnjene, kaznenim udarcem i isključenjem zbog drugog žutog kartona. Mrkonjić je bio siguran izvođač i rezultat je izjednačen, a gosti preuzimaju inicijativu, ali bez nekakvog konkretnog učinka.
Montano Cortes pokazao se kao Babićev džoker s klupe, njegova brzina i idealna lopta izbacili su ga oči u oči s vratarom Tomićem koji nije mogao zaustaviti loptu upućenu preciznim udarcem.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku