SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Što se dešava u Međimurju? Investitor Petar Gavrić se ne javlja, igrači propustili dva treninga, traže plaće. Trener Mladina još nema Ugovor!

Doznajemo da u Međimurju vlada poprilično kaotična situacija, trener Mladina nije uspio trgnuti momčad, a čini se da za to nema ni alata ni mogućnosti. Osnovni problem je u neisplaćenim plaćama, a kako doznajemo igrači su preskočili dva treninga i ovoga tjedna nisu trenirali, a danas poslije podne će se odazvati samo da vide hoće li klub osigurati zaostale plaće. Investitor i član uprave Petar Gavrić nikome se ne javlja što dodatno unosi nemir.Trener Davor Mladina koji je momčad preuzeo prije dva kola, debitirao je na klupi u Sigetu koji je napustio s porazom 5:0, a ovoga vikenda Osijek II bo je bolji pobijedivši s minimalnih 1:0. Ni Mladina nije zadovoljan, još uvijek nije potpisao ugovor i radi na "majke mi".
Međimurje u sljedećem kolu gostuje kod fenjeraša Junaka i u slučaju da izgubi bodovno će se izjednačiti , ali on će ga preskočiti na tablici zbog bolje gol razlike.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku