SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Odlična utakmica Dubrave TK i Dinama II iznjedrila dva junaka iz redova ljubičastih, trostrukog strijelca Fruka i vratara Idamu. Pobjeda treneru Šanteku uljepšala uskršnje blagdane

ZAGREB - Igralište: Kustošija. Bez gledatelja. Glavni sudac: Škobić ( Osijek). Pomoćni suci: Grofelnik (Valpovo) i Jurić (Osijek). Četvrti sudac: Vukušić (Osijek). Delegat: Poljak (Zagreb). Kontrolor suđenja: Strusa (Virovitica)
Strijelci: 1:0 - Fruk  34', 2:0 - Fruk 59', 3:0 - Fruk  63' 3:1 - Krizmanić 74'
 
DUBRAVA TIM KABEL: Idama, Musa (od 30 Džaferović), Cerovec, Kauzlarić (od 46 Jurić), Mudražija, Fruk (od 84 Domgjonaj), Boršić, Srbljinović, Fintić (od 70 Alghoul), Šugić (od 46 Maglica), Korca
Trener: Darko Šantek.
 
DINAMO II: Čvlina, Jelenić (od 60 Daničić), Hrvoj, Mimlić, De Has, SCrnčević, Šaranić (od 72 Turčin), Svržnjak (od 60 Vasilj), Mijić,  Duvnjak (od 60 Krizmanić) Baturina (od 72 Barišić)
Trener: Ivan Prelec
 
- Pobijediti Dinamo uvijek je veliko priznanje, ova pobjeda će mi uljepšati uskršnje blagdane iako sam Dinamovac, rekao je Šantek poslije utakmice ozarenog lica ne skrivajući zadovoljstvo.
Nije za Šantekovu momčad na početku utakmice izgledalo da će na kraju slaviti jer je utakmicu otvorila slabo, jedina svijetla točka bio je junak utakmice rezervni vratar Idama koji je dobio priliku u posljednji čas zbog viroze koja je sinoć svladala Mustapića. Dinamova mlada momčad iznenadila je ljubičaste agresijom i pritiskom od prvog sučevog zvižduka. U prvih dvadeset minuta Dinamo je opsjedao gol Dubrave. Idama je briljirao, imao je tri vrhunske obrane što je omogućilo domaćinima da se priberu, a nakon Frukovog prvog gola proradila je osovina Fintić, Fruk koja je slomila entuzijazam plavih nada. Matija Fintić nekada glavni pokretač Dinamove druge momčadi kojeg je ozljeda udaljila sa zelenog travnjaka po povratku s liječenje više nije imao svoje mjesto među plavim trupama skrasio se u Dubravi kako bi oživio karijeru, a danas je bio posebno nadahnut, dva puta je asistirao drugom junaku utakmice Fruku koji je s hat-trickom zaključio utakmicu. Posebno će se dugo pamtiti prekrasan drugi gol.
Nama je ovo četvrta utakmica Dinama II koju smo gledali ove sezone, današnja je i pored poraza bila najbolja. Trener Šantek rekao je da nisu očekivali od Dinama takav pritisak od samog početka, što je možda i razlog loših prvih 20 minuta Dubrave. Posebno nam je za oko zapeo mladi Baturina, koji se od prve pripremne utakmice s Jarunom prije početka sezone od dječaka transformirao u mladića za kojeg nema nogometnih tajni, talent mu je na današnjoj utakmici bio ite kako vidljiv. Dianmu je pripao početak i završetak utakmice u kojima su bili bolji.
Osjećao se nekakav inat kod igrača Dubrave TK tijekom cijele utakmice, a što su potvrdili igrači po svršetku, inat i odlučnost izazvani posljednjim događajima od nesretnog gubitka utakmice od Opatije i načina na koji ih je ostavio prethodni trener Šušnić.
 
 
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku