SportNews.hr

prava sportska priča

Dinamo II i Inter podijelili po bod kojim su osigurali ostanak. Dinamu pripalo otvaranje, a Interu finiš utakmice. Prekrasni golovi Krizmanića i Goričana.

DINAMO II - INTER ZAPREŠIĆ 1:1 (1:0)

Zagreb - Nogometni stadion Zagreb. Bez gledatelja. Glavni sudac: Jelenčić (Kastav). Pomoćni suci: Mađarić (Vrsar) i Biljuh (Marčana). Četvrti sudac: Bezelj (Pula).
Delegat: Moslavac (Virovitica) Kontrolor suđenja: Metličić (Vrsar)

Strijelci:1:0- Krizmanić (36), 1:1 - Goričan (75) 

DINAMO II: Jospović, Hrvoj, Daničić, Miličić, De Haas, Crnčević, Vukotić (od 70 Kapitanović), Krizmanić (od 90 Duvnjak), Mijić, Baturina (od 62 Janković), Karrica (od 90 Batistić)
Trener Igor Cvitanović

INTER: Križanović, Nekić (od 70 Dajčer), Šroler, Soldo, Marjanović, Magdić (od 19 Miljanić), Goričan, Zdunić (od 70 Abramović), Uzelac Luka (od 59 Uzelac Marko), Vranjković, Mazalović 
Trener Ilija Lončarević

Dinamo II ugostio je Inter u Kranjčevićevoj po ugodnom vremenu za igru što su obje momčadi iskoristile i prezentirale lijep, dopadljiv nogomet. Nema tome dugo ove dvije momčadi tavorile su na samom dnu tablice, igra im se gušila od straha i imperativa pozitivnog rezultata, obje su promijenile trenera, Ilija Lončarević je zamijenio Ivkovića, a Igor Cvitanović Prelca. Uspjeli su svojim momčadima udahnuti život i vjeru da mogu bolje, da mogu igrati, nadmetati se i da će samo tako doći do rezultata, to se danas kod njih vidjelo, Dinamu je pripalo otvaranje utakmice, a Interu finiš, podjela bodova je najrealniji rezultat.

Krizmanić je Dinamo doveo u vodstvo iz fantastično izvedenog slobodnog udarca s nekih 17 metara sa sredine šesnaesterca, Križanović je bio nemoćan. Poravnao je odlični Goričan koji se u redovima Intera isticao uz Šrolera, solo akciju završio je efektno savladavši Josipovića kojeg je Cvitanović vratio među vratnice.

Na odlasku sa stadiona u Kranjčevićevoj ulici susreli smo direktora Laljka i pitali ga je li ovaj bod dovoljan za ostanak.

- Mislim da jeste, ali mi tu ne budemo stali, odgovorio je.

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room