SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Jarun izborio utakmicu sa Belišćem koji dočekuje za tjedan dana. Bezer uveo Tomšića koji odmah poslužuje Vragolovića za pobjednički gol, Kovačević se Prijića tek tada sjetio, premalo je preostalo vremena i za njega.

MLADOST ŽDRALOVI - JARUN 0:1 (0:0)

BJELOVAR - Gradski stadion Bjelovar. Gledatelja: 500, Glavni sudac: Zebec (Varaždin). Pomoćni suci: Križarić (Čakovec) i Đurak (Sisak). 4. sudac: Kolarić ( Strahoninec) Delegat: Špoljar (Varaždin). Kontrolor suđenja (Kovačić (Križevci)

STRIJELCI: 0:1 - Vragolović (85)

MLADOST ŽDRALOVI: Srbljanović, Vučemilović-Vranjić, Jakšić (od 87 Prijić), Kamga, Vrbanić, Nakić (od 76 Sabljić), Kožarić, Mlinarić, Fadić, Bošnjak, Camara

Trener: Kovačević

JARUN: Spudić, Blaževski, Jugović, Baraban, Bamba (od 84 Tomšić), Vrbanić (od 74 Mislimi), Proleta, Vragolović (od 89 Radoš) Šoša, Ačkar, Špišić

Trener Bezer

Bjelovar se grijao na 32 Celzijusa početkom utakmice što je pored pritiska važnosti utakmice dodatno opterećivalo igrače obje momčadi, teško su disali i gledatelji na punoj drvenoj tribini Bjelovarskog stadiona, kao i oni uz ogradu sveukupno njih oko 500, oni su se za razliku od igrača hladili pivom i drugim osvježavajućim napitcima.

Početak utakmice je obilježilo oprezno odmjeravanje snaga, a kako je vrijeme odmicalo bilo je jasna njihova strategija, Jarun je visoko digao obranu i pritiskao, dok su domaćini vrebali napasti preko hitrih kontri. Jarun je imao posjed i djelovao kao zrelija momčad i pored toga što su domaćini u par navrata opasno zaprijetili danas izvrsnom Spudiću. Jarunov pritisak rezultirao je prekršajem u kaznenom prostoru, a sucu Zebecu nije preostalo ništa doli pokazati na bijelu točku. Baraban je poslao Srbljanovića u suprotnu stranu, ali je pogodio stativu na suprotnoj. Na odmor se otišlo bez golova, a u nastavku Mladost je počela bolje i agresivnije. Prijić kojega je Kovačević na početku utakmice ostavio na klupi zagrijavao se od samog početka drugog dijela. smjenjivali su se napadi s jedne na drugu stranu, obrane su bile dobro postavljene, Špišić je srušen u kaznenom prostoru, ali Zebec je samo odmahnuo, da je po drugi put pokazao na bijelu točku nitko mu ne bi mogao prigovoriti, odlučio je drugačije. Najizgledniju priliku imali su domaćini, Spudić je izvrsno reagirao, a odbijenu loptu domaćini su zapucali u gredu. Trener Jaruna Bezer umjesto Bambe u 84 uvodi Tomšića što se pokazuje presudnim trenutkom utakmice, ovaj minutu kasnije izvrsno poslužuje omanjeg Vragolovića čiji je odraz fantastičan, vinuo se visoko i glavom pogađa same rašlje. Trener Mladosti Ždralova Kovačević nakon pogotka Vragolovića sjetio se Prijića, izvanserijskog strijelca nama dobro znanog, računajući na njegov golgeterski nerv kao slamku spasa ne bi li izborio produžetak i šansu za poravnanjem i onda preokretom. Zašto je Prijića držao da se zagrijava cijelo poluvrijeme, što je posrijedi u ovakvoj utakmici odreći se usluga lukavog i spretnog strijelca teško da ćemo ikada doznati, ali ostat će i vječno pitanje što bi bilo da je Prijić igrao, on jest takav igrač da mu treba malo prostora, da se zna dogoditi da u nekim utakmicama bude nezamijećen i da mu je potreban jedan trenutak i potez s kojim zabije i rješava utakmicu, ovaj puta tri minute i i još nešto sudačke nadoknade vremena nisu bile dostatne.
Jarun je zasluženo slavio u Bjelovaru i za tjedan dana dočekuje Belišće, preostaje mu samo još jedna stepenica ka zacrtanom cilju, plasman u drugu ligu.

 

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku