SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Dok se dugo u noć slavilo na Jarunu Darko Janječić Žica sabirao dojmove najuspješinije sezone Jaruna i njegovog sportskog djelovanja. U 2. ligi nećemo biti samo prolaznici, igrači idu na kratki odmor, a uprava nema pravo na njega.

Slavilo se sinoć na Jarunu, po onom što smo vidjeli niste se brzo razišli?

- Otišao sam među prvima, jučer sam kao za inat zaboravio popiti lijek za tlak, a nakon onakvog uzbuđenja tijekom utakmice, a poslije i slavlja otišao sam doma, probudio sam se jutros sumirajući ovu neobičnu sezonu, punu stresa, prekida, koronavirusa, podmetanja, podrške.

I kakav je Žicin zaključak?

-Sezona 3. lige je bila jako naporna, do skoro zadnjeg kola, vodili smo bitku s NK Trnje za prvo mjesto, ali na kraju smo zasluženo postali prvaci. Potom su slijedile 2 kvalifikacijske utakmice, prvo ona u Bjelovaru s Mladost Ždralovi koju smo u tvrdoj utakmici pobijedili 1:0, te izborili "finale" s Belišćem i pobijedili ih 2:0 u Kustošiji. Ostvarili smo najveći uspjeh u povijesti NK Jaruna. Isto tako moram naglasiti da smo ovo proljeće odigrali 34 utakmice, 19 prvenstvenih, 11 prijateljskih, 2 Kupa ZNS-a i dvije kvalifikacijske. Treneri, igrači, te cijeli stručni stožer zavrijedili su velike čestitke, jer su to odradili maksimalno profesionalno i korektno, oni su ti koji su dali najveći obol da ostvarimo naš cilj, a to je 2. liga.

Cilj je ostvaren, takoreći pripreme moraju početi odmah, treba se pojačati ako se ne misli "plesati" jedno ljeto.

-Što se tiče 2. lige mi tamo nećemo biti samo prolaznici, svjesni smo svega, svjesni smo da se moramo pojačati, pripreme će malo kasniti u odnosu na druge klubove, jer dečki su zaslužili odmor, ali mi u upravi nemamo pravo na odmor, nakon slavlja i ulaska u drugu ligu, potrebno je složiti križaljku, razgovarati s potencijalnim pojačanjima, prvi dan priprema mora sve biti posloženo. Ponavljam još jednom bit ćemo ugodno iznenađenje i osvježenje u drugoj ligi. Sportski direktor Željko Ačkar i moja malenkost, zaduženi smo za taj sportski dio i slaganje momčadi, naravno uz blagoslov predsjednika Jolića, jako ćemo se potruditi da i u 2. ligi budemo respektabilan i cijenjeni klub, nećemo razočarati naše vjerne navijače. Na kraju moram spomenuti našeg predsjednika,velikog gospodina, tvorca najvećeg uspjeha u povijesti NK Jaruna, Grgura Jolića, bez kojeg to ne bi bilo moguće. On je nogometni zaljubljenik, sponzor je kluba koji ove godine slavi stotu godišnjicu od osnutka, uspjelo mu je uvesti ga u 2. HNL, na tome mu se zahvaljuje cijeli klub, uprava, igrači, treneri, djelatnici, navijači, još pod osjetnim dojmom zaključuje Darko Janječić.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku