SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Egzodus u Dubravi TK, otišli Fintić u Sesvete, Boršić i Mustapić u Rudeš, Fruk u Goricu, Šugić još ne zna kuda, Mudražija na izlaznim vratima

Dubrava TK angažmanom Danijela Pranjića sa svojim stručnim timom za trenera najavila je ambiciozan ulazak u sljedeću sezonu i pored nedostatka domaćeg stadiona na kojem bi mogla igrati domaćinske utakmice, igrat će ih na stadionu Hrvatskog dragovoljca u Sigetu.

Vijesti koje posljednjih dana stižu s Grana Klake pobuđuju sumnju u dobar ishod, klub su napustili ili su pred izlaznim vratima redom standardni igrači: Mustapić vratar i Antonio Boršić su otišli u Rudeš, Fruka je Fiorentina posudila Gorici, Mirko Šugić je uzeo papire još se nije odlučio gdje će nastaviti karijeru, Matija Fintić pridružio se Sesvetama koje stvaraju šampionsku momčad, Marin Mudražija je također na izlaznim vratima.

Teška situacija za novog trenera pored odlaska ovolikog broja igrača na početku priprema ili je to dio plana novoga trenera u stvaranju momčadi s novim imenima po osobnom izboru. Obje solucije predstavljaju veliki rizik, u svakom slučaju Pranjića i njegov stručni stožer čeka težak i naporan rad s neizvjesnim ishodom.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku