SportNews.hr

prava sportska priča

Dok se momčad priprema za prvenstvo, paralelno se vode razgovori o gradnji stadiona. Zoran Bogolin vjeruje da će Opatija konačno dobiti stadion.

Foto: SportNews.hrFoto: SportNews.hr

Zoran Bogolin alfa i omega Opatije vrijedno priprema momčad za drugu drugoligašku sezonu. Navratili smo na trening da iz prve ruke doznamo ima li kakvih novosti oko izgradnje stadiona jer se lokalna vlast promijenila, bivši gradonačelnik nije imao sluha za nogometaše, skoro da nije s njima niti razgovarao, a kako Opatija ima brojne članove omladinske škole to je bio jedan od razloga što je na izborima poražen.

 

Bogolin je zadovoljan takvim razvojem situacije iako politika ne bi smjela imati utjecaja na sport, ali kod nas je to neminovno jer infrastrukturu je nemoguće razviti bez lokalne vlasti.
- Upravo ovih dana intenzivno razgovaramo o izgradnji stadiona u Opatiji uključili su se i njemački vlasnici koji su kupili Liburnija hotele i to je ono što me čini zadovoljnim. Momčad je u većini ostala na okupu i ne bojimo se ući u bitku za što bolji plasman, čak i od onog prošlogodišnjeg, informira nas Bogolin.

Opatija će sutra igrati u Ravnoj Gori pripremnu utakmicu s jednom močadi u Ravnoj Gori s Lučkim, a druga će se igrati na stadionu u Opatiji kojoj ćemo i mi nazočiti.

Foto: SportNews.hrFoto: SportNews.hr

Alpas