SportNews.hr

prava sportska priča

Rudeš je u Lukavcu pobijedio sa 4:0. Šušnić je posljednji put vodio momčad, novi su sjedili na tribini. Maksimir poražen u Zaprešiću, ali je Vincetić zadovoljan. Vrapče protiv Zagorca isprobalo 26 igrača

Foto: SportNews.hrFoto: SportNews.hr

Odigran je velik broj pripremnih utakmica drugo i trećeligaša. Rudeš je u Lukavcu pobijedio domaćeg novaka u 3. HNL središte sa 4:0. Igralo se 4X30 minuta. Kamga prinova iz Ždralova zabio je dva gola. Momčad je posljednji put vodio Alen Šušnić, u gledalištu su bili Ivica Landeka i Mario Jurić, novi kormilari. Bio je i Besart Abudurahimi.

 

Trener Lukavca Slaven Batovanja izjavio je: "Mi smo pripreme počeli dva tjedna poslije Rudeša i do potpunog izražaja došla je njihova premoć u snazi."
Drugoligaš Inter u Zaprešiću pobijedio je Maksimir sa 3:0 (0:0). Goran Vincetić trener trećeligaša Maksimira bio je zadovoljan: "U prvom poluvremenu dok je igrao naš najbolji sastav postigli smo rezultat bez golova."


U Vrapču su snage odmjerili domaćin i Zagorec. Pobijedili su gosti sa 4:2 (1:0). "To je tek početak. Isprobali smo 26 igrača", poručio je predsjednik Vrapča Hrvoje Marić.

Alpas