SportNews.hr

prava sportska priča

Jarun će u četvrtak 05. i petak 06.08. u goste Vrbovcu i Ravnicama na posljednju provjeru pred premijerni nastup u 2.HNL u gostima kod Dugopolja

 
Još je deset dana do početka 2.HNL u sezoni u kojoj će ispasti čak pet momčadi. Drugoligaši se za nju ozbiljno pripremaju, igraju pripremne utakmice dok se većina odmara diljem naše lijepe obale.
Jarun pod budnim okom trenera Leke i pomoćnika mu Polovaneca dva puta dnevno trenira na igralištu u Jarunu u kombinaciji s Maksimirskom šumom.
Momčad je kompletirana i sada predstoji uigravanje, uz starosjedioce, Spudića, Blaževskog, Barabana, Špišića, Proletu, Ačkara, Jugovića, Kelavu, Bambu i juniora Mamića te Vrbanića koji i dalje ostaje na posudbi iz Lokomotive novi igrači u momčadi pristigli su: Bermanec, Groznica, Dobrić iz Lokomotive, Večerić i Brkić iz Dianama, Radić iz Lučkog, Dujmović iz Maksimira, Kćira iz Trnja, Bošnjak iz Mladosti Ždralovi, Mudražija iz Dubrave TK, Karamatić iz Opatije, Adžić iz Gorice, Šiško iz Posušja. Mario Babić trenira s prvotimcima Jaruna u očekivanju inozemnog angažmana, ako se on ne dogodi velika je šansa da i on navuče Jarunov dres.
Leko je s Jarunom odigrao do sada šest pripremnih utakmica, izgubio je od Lokomotive 1:2, s Rudešom i Lučkim remizirao istovjetnim rezultatom 1:1 i zabilježio pobjede s Karlovcem 2:1, Mladošću (ž) 7:0, i Zagorcem 2:1.

Preostale su još dvije utakmice do početka prvenstva 05.08. u četvrtak u goste se odlazi u Vrbovec, 06.08. u petak gostuje se kod Ravnica, obje utakmice počet će u 18,00 sati. Nakon dva dana odmora slijedi finiš i pripreme za utakmicu 1. kola 14.08. s Dugopoljem.
I pored toga što su novajlije u ligi uprava smjelo i ambiciozno očekuje plasman u gornji dio tablice.

Alpas