SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Jarun s minimalnom pobjedom završio pripremne utakmice, stoper Karamatić strijelac. Ravnice ostavile odličan dojam, močad su koja ima što reći u 3. ligi

RAVNICE – JARUN 0:1

ZAGREB: Igralište Ravnica, Gledatelja: 200. 

RAVNICE: Javor, Pavić, Špičić, Džaferović, El Saleh, Matoš, Novak, Franjić, Pavić, Hodak, Baričević, još su igrali: Fulir, Kališki, Mioković, Čakarun, Glasnović

Trener: Balogović

JARUN: Spudić, Radić, Bošnjak, Karamatić, Proleta, Jugović, Groznka, Dobrić, Dujmović, Špišić, Mudražija, još su igrali: Bermanec, Park, Ačkar, Bamba, Kim, Šiško.

Trener: Leko

Jarunova posljednja utakmica u pripremama igrala se uz rub Maksimirske šume na igralištu Ravnica. Dobra, čvrsta utakmica bez puno prilika završila je pobjedom Jaruna za koga je zabio stoper Karamatić visoko skočivši na ubačaj i glavom podigao loptu koja je u visokom luku prevarila cijelu obranu Ravnica kao i vratara Javora.

Igra Jaruna nije bila na drugoligaškoj razini što je najvjerojatnije posljedica proteklih priprema i kako se u nogometnom žargonu kaže "teških nogu". Dok su Ravnice djelovale jako dobro, ravnopravno su se nosile s Jarunom koji je novak u drugoj, a oni su novaci u trećoj ligi u kojoj s ovom momčadi mogu biti konkurentni, po viđenom usudili bi se reći borit će se za sam vrh.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku