SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Sesvete lako do pobjede s Dinamom II. Geljić kad ne zabija poslužuje suigrače kao na tanjuru. Odlični Adel na stoperskoj poziciji Sesveta.

Sesvete i Dinamo II u posljednjoj utakmici pred prvenstvo u Sesvetama odmjerili su snage. Sesvete su pobijedile golovima Itala u 7' i Mihaljevića u 64'. Treneru Cvitanoviću nedostajalo je nekoliko igrača koji nastupaju na Ramljakovom turniru pa je iskoristio da isproba još ponekog mladca koji kuca na vrata seniorske momčadi. Kulenović, Moharrami koji se vraća nakon ozljede i Pinto nisu uspjeli povući mladu momčad na veći pritisak prema golu domaćina. Horkaš povratnik s posudbe iz Varaždina jako se ljutio na suigrače nakon primljenog drugog gola, pošteno ih je pošpotao.

Sesvete s Geljićem su druga momčad, on danas nije zabio, ali je izvrsno proigravao i servirao drugim izvrsne prilike, lopte s očima kako se to kaže. Uz Geljića sigurnost momčadi Dine Babića pruža i Baltić, a zapazili smo na mjestu desnog stopera novog igrača koji je pozornost skrenuo jako dobrom igrom. O kome se radi provjerili smo kod Babićevog pomoćnika Maria Raca.

- Adel se zove Francuz, igrao je za škotski Rangers, engleski Norwich, ukrajinski Zirk, ovo mu je prva utakmica za nas jer se ozlijedio na samom početku priprema, veliki je profesionalac, igrao je cijelu utakmicu da vidimo koliko je spreman, zadovoljni smo njegovim učinkom kao i svih drugih jer su po teškom vremenu odigrali dobru utakmicu.

Mario Babić koji je trenirao s Jarunom, pristupio je Sesvetama i pred kraj utakmice ušao je u igru.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku