SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Jarun startao pobjedom u 2. HNL. Jerko Leko: Rekao sam igračima da na terenu pokažu koliko cijene sve što klub čini za njih, poslušali su i odigrali jako dobru utakmicu.

Jarun je premijerni nastup u 2.HNL imao na gostovanju kod Dugopolja s kojeg se vraća s tri boda, pobjeda u prvom nastupu diže optimizam trenera Jerka Leke, kao i predsjednika Jolića i Darka Janječića Žice. Razgovarali smo sa svom trojicom na povratku u Zagreb.

- Zadovoljan sam jer su dečki ispoštovali sve što smo dogovorili za ovu utakmicu. Rekao sam im da na terenu iskažu poštovanje za sve što ljudi iz kluba čine za njih i klub. Zabili smo iz kontre i polukontre golovima Dujmovića i Bambe, pokazali smo više od domaćina i zasluženo nosimo bodove. Pobjeda nam donosi samopouzdanje i diže optimizam u nastavku prvenstva, kratko referira uvijek staloženi Leko.

- Atmosfera u autobusu je izvrsna, baš se dobro osjećamo, ushićen je Žica

- Baš smo stali na benzinskoj pumpi da predahnemo, nekada bi se u ovakvim prilikama popilo puno piva, sada je to sasvim drugačije. Dečki se ponašaju kao profesionalci, pobjeda me jako veseli, zadovoljno govori Grgo Jolić predsjednik Jaruna.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku