SportNews.hr

prava sportska priča

Jarun startao pobjedom u 2. HNL. Jerko Leko: Rekao sam igračima da na terenu pokažu koliko cijene sve što klub čini za njih, poslušali su i odigrali jako dobru utakmicu.

Jarun je premijerni nastup u 2.HNL imao na gostovanju kod Dugopolja s kojeg se vraća s tri boda, pobjeda u prvom nastupu diže optimizam trenera Jerka Leke, kao i predsjednika Jolića i Darka Janječića Žice. Razgovarali smo sa svom trojicom na povratku u Zagreb.

- Zadovoljan sam jer su dečki ispoštovali sve što smo dogovorili za ovu utakmicu. Rekao sam im da na terenu iskažu poštovanje za sve što ljudi iz kluba čine za njih i klub. Zabili smo iz kontre i polukontre golovima Dujmovića i Bambe, pokazali smo više od domaćina i zasluženo nosimo bodove. Pobjeda nam donosi samopouzdanje i diže optimizam u nastavku prvenstva, kratko referira uvijek staloženi Leko.

- Atmosfera u autobusu je izvrsna, baš se dobro osjećamo, ushićen je Žica

- Baš smo stali na benzinskoj pumpi da predahnemo, nekada bi se u ovakvim prilikama popilo puno piva, sada je to sasvim drugačije. Dečki se ponašaju kao profesionalci, pobjeda me jako veseli, zadovoljno govori Grgo Jolić predsjednik Jaruna.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room