SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Poraz Kustošije u Zmijavcima ne čini se tako opak kao igra u prvom poluvremenu. Novi igrači zasad nisu dostigli otišle i jesen bi mogla biti opasna. Protiv Opatije neće igrati ni Šimunić. Erick u Croatiji ne igra kao u Rudešu

CROATIA ZMIJAVCI - KUSTOŠIJA 2:1 (1:0)
 
ZMIJAVCI - Stadion M. Šuto-Mrma. Gledatelja: 100. Glavni sudac: Erceg (Pristeg) 6,5. Pomoćni suci: Bučar (Duga Resa) i Radošević (Gospić). Četvrti sudac: Jurčević (Cetingrad).  Delegat: Žubrinić (Otočac). Kontrolor suđenja: Vučkov (Rijeka).
STRIJELCI: 1:0 - Bešlić (14), 2:0 - Gudelj (56), 2:1 - Šaronja (78).
 
CROATIA ZMIJAVCI: Tomić 6, Bešlić 7, Šalinović 6,5, Marko Šuto 6 (od 57. Dujmović 6), Mikulić 6,5, Todorić 6,5, Erick 7, Bašić-Šiško 7 (od 83. Dadić -), Marušić 6 (od 70. Bushaj 6), Kožarić 6 (od 57. Ante Šuto 6), Gudelj 7,5 (od 83. Ćapin -). Trener Srzić 7.
 
 
KUSTOŠIJA: Šušković 6, Lagundžić 5,5 (od 46. Zorica 6), Šimunić 6, Pavković 5,5, Turković 6, Kosić 6, Ivanković 6, Vukelić 5,5 (od 58. Klarić 5,5), Alghoul 5,5 (od 57. Raužan 6), Janušić 5,5 (od 57. Šaronja 7, od 85. Budić -). Trener Tolić 6.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Gudelj (Croatia).
Isključen Šimunić (84) zbog drugog žutog kartona.
 
Ako je suditi po prvom poluvremenu utakmice u Zmijavcima, Kustošiju u ovoj natjecateljskoj godini čeka teška i neizvjesna borba. Fran Vukelić teško da može držati cijelu igru kao što je to činio otišli Fran Brodić u proljetnoj polusezoni, Filip Kosić zna igrati, ali nema dovoljno izdržljivosti za odlučujući proboj, srednji napadač Tin Janušić ne čini se rješenjem, tako da je boljim izgledao Andrej Šaronja (20), donedavni igrač Maksimira koji je i zabio jedini pogodak Kustošije. Ali sve to ne čini se optimističkim, kao ni 18-godišnji Halid Alghoul iz Dinama. Posebno  zabrinjavajuće je što u subotu u utakmici s Opatijom neće biti najboljeg igrača, stopera Petra Šimunića zbog drugog žutog kartona. Predsjednik Vlado Babić bio je nešto zadovoljniji drugim poluvremnom kada su ušli i Zorica i Raužan.
 
"Čeka nas teška jesen", složio se Babić. 
Josip Ivan Zorica je zasmetao golmanu domaćih i omogućio udarac Šaronji za pogodak, dok Jan Raužan u 83. minuti nije iskoristio rijetku, ali najbolju prigodu Kustošije.
Croatia je, kao i u prošlom prvom kolu u Zaprešiću, pokazala kako dosta teško dolazi u prigode za pogotke. Domagoj Marušić nije ponovio igru iz drugog poluvremena protiv Intera. Najbolji potez bio je vodeći gol desnog beka Josipa Bešlića (21) iz Širokog Brijega koji se probio u 16-erac i onda lijevom nogom svladao Šuškovića. Efektan pogodak zabio je i Tomislav Gudelj (23), rođeni Zagrepčanin, ali igrač Hajduka i RNK Splita. To nije bio jedini njegov dobar potez. Brazilac Erick(23) iz Santosa je bio dobar, ali ne tako dobar kao što je to izgledao dok je igrao u Rudešu. To se vidjelo i u Zaprešiću. Petar Bašić Šiško prinova iz Junaka pokazuje da je pojačanje.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku