SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Rudeš je pobijeđen u Vinkovcima i poslije tri kola nije opravdao ulogu favorita. Zašto Sekulić, Srbljinović i Šehić ne igraju bolje? Cibalia: pet bodova u tri domaća nastupa, ali nisu svladani Opatija i Varaždin

CIBALIA - RUDEŠ 2:1 (1:1)

VINKOVCI - Stadion HNK Cibalia. Gledatelja: 500. Glavni sudac: Pajač (Zelina) 7. Pomoćni suci: Mihalj (Velika Gorica) i Geller (Zelina). Četvrti sudac: Škobić (Osijek). Delegat: Šutalo (Osijek). Kontrolor suđenja: Trampus (Osijek).

STRIJELCI: 0:1 - Borovac (20), 1:1 - Pušić (43) 11 m, 2:1 - Karabatić (65).

CIBALIA: Runje 6, Isasegi 6,5, Karabatić 7, Laštro 6,5, Mešanović 6,5 (od 87. Bajić -), Diyoke 6(od 79. Filipović -), Pušić 7, Bubnjar 6,5 (od 63. Pavlak x), Miljanić 6,5 (od 63. Knežević x), Jazvić 7,5, Perić-Komšić 7 (od 62. Jelić x). Trener P. Tomić 7.


RUDEŠ: Mustapić 6,5, Brajković 6 (od 83. Matteoni -), Ćosić 6, Tepšić 6, Pavlek 6, Srbljinović 5,5, Borovac 7 (od 56. Šarić 6), Liklin 6,5 (od 83. Marković -), Šehić 5,5 (od 70. Majić 6), Latković 6, Sekulić 6 (od 83. Popović -). Trener Landeka 6.

Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Jazvić (Cibalia).

Pa čak i ako je bio kazneni udarac nad Latkovićem u 90. minuti, Rudeš ne može dobiti prolaznu ocjenu za rezultate u tri utakmice na početku prvenstva. U Sigetu protiv Dubrave izjednačio je pri samom kraju, potom protiv Orijenta na svom stadionu nije pobijedio, unatoč idealnoj prigodi Sekulića također u 90. i danas u Vinkovcima izgubio je bez obzira na početno vodstvo. Kod Rudeša nema stalnosti u igri: smjenjuju se razdoblja dobrog učinka kao u većini prvog poluvremena vinkovačke utakmice i neobjašnjivog pada, kao u drugom poluvremenu. To se uočava i kod igrača: primjerice Brajković odličan u pojedinim situacijama, pa onda dopusti da ga Jazvić "izvrti" za jedanaesterac i još jednu situaciju. Nepoznanica i dalje ostaje Martin Sekulić, "špica" napada koji je donio bod u Sigetu, ali je sjajne šanse upropastio protiv Orijenta i danas. Šehić i Srbljinović ponovno bili su slabi, a stoperi Ćosić i Tepšić se čine boljim pred suparničkim nego svojim vratima.
Cibalia je stjecajem okolnosti prve tri utakmice igrala na svom stadionu, osvojila je pet bodova, ali to nije dovoljno jer su suparnici bili glavni favoriti za prvaka. Prava vrijednost Vinkovčana vidjet će se već na prvom gostovanju protiv Jaruna.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku