SportNews.hr

prava sportska priča

Senzacionalne promjene u Zaprešiću. Inter vodi četveročlani Upravni odbor u kojem je i slovenski bankar Henjak, pa Zorica, ali i Laljak. Čini se, nestaju financijski problemi. Treba vidjeti kako će to ići

Prva prvenstvena pobjeda Intera u subotu u Sesvetama očito nije bila slučajna. Ne samo da je nastupio novi trener Borimir Perković nego je dan prije u petak u 17 sati održan sastanak Izvršnog odbora kluba uz prisustvo gradonačelnika grada Zaprešića Željka Turka, na kojem su donijete važne i dalekosežne odluke. Izabran je četveročlani Upravni odbor, kao izvršno i upravljačko tijelo koji čine: Vladimir Pavetić, predsjednik kluba, Mario Henjak, predsjednik Uprave Gorenjske banke iz Kranja u Sloveniji koji će ujedno obavljati i dužnost savjetnika predsjednika kluba Pavetića, Branko Laljak, direktor kluba, te Ivica Zorica, kao član izvršnog odbora kluba, zadužen za kompletnu sportsku politiku, od svih kategorija mladeži do seniorskog sastava. 
Naše informacije govore kako je novi Upravni odbor dao snažnu financijsku injekciju, te su time nestali novčani problemi. Takvo će stanje ostati do nove izborne skupštine.
Dakako, to je osnovna, ali bitna informacija, bez detaljnijih pojašnjenja. Dva su osnovna pitanja: tko je unio novac (pretpostavlja se bankar) i kakva će biti daljnja uloga Branka Laljka u pravom smislu.
Branko Laljak ljuti se na SportNews ne samo zbog objektivnosti, korektnosti i duboke upućenosti s kojom piše nego i zbog činjenice da poznaje više od pola stoljeća klupske povijesti u kojoj je Brankov stric Ivan Laljak Ivič (ne dr. Ivić Pašalić, važno je ovo Č i Ć), po kojem se zove  gradski stadion, bio veliki sportski djelatnik. Doduše težak, ali korektan. Bez njega, gotovo sigurno ne bi bilo Jugokeramike, poslije Inkera i danas Intera, a ni Branka Laljaka kao nogometnog djelatnika, pa dosta teško i financijskog direktora Dinama, kod Canjuge. Razlika je u tome što je stric Ivič bio spreman za klub založiti i svoj postolarski obrt u središtu Zaprešića, a Branko je potrošio novac od prodaje Ilije Nestorovskog (iz Pobede Prilep) i Komnena Andrića (OFK Beograd) i doveo klub do posljednjeg mjesta u drugoj HNL. Iako nije bitno ovo Pobeda i OFK naglašava se zbog toga  što Laljkovi adlatusi dosta često koriste politikantske kvalifikacije, a o politici nemaju pojma.
Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room