SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Golijada u Kustošiji, Jarun završio polusezonu pobjedom. Jugović na poziciji stopera igrač utakmice, Dujmović je također bio odličan. Još da Leki na proljeće iz Lokomotive dođe napadač Fran Petković uz Geljića imao bi ubojit tandem u napadu

JARUN - SESVETE   4:3 (3:1)
 
VARAŽDIN - Igralište Kustošija. Gledatelja: 100. Glavni sudac: Kurtović (Osijek) . Pomoćni suci: Janićl (Ilok) i Plantak (Križevci). Četvrti sudac: Ćužić (Velika Gorica). Delegat: Skender  (Rijeka). Kontrolor sudaca: Strusa (Virovitica).
 
STRIJELCI: 1:0 - Dujmović (3) , 1:1 - Mijić (8) , 2:1 - Jugović (17) 11 m., 3:1 - Groznica (29), 3:2 - Marijanović (48), 4:2 - Dobrić (87), 4:3 - Montano (89) 11 m.
 
JARUN: Bermanec, Blaževski, Dujmović (od 75 Brkić), Jugović, Kelava, Bamba (od 90 Šiško), Čeliković, Ačkar (od 64 Vrbanić), Dobrić, Bošnjak, Groznica (od 90 Oluremi)
Trener Leko.
 
SESVETE: Klemenčić, Oreč (od 78 Sabljo), Baltić, Rubić, Gafaiti, Sunagić (od 46 Brigić), Mijatović (od 75 Crnov), Mihaljević (od 46 Martinez), Muić, Mijić.
Trener Karačić
 
Jarun je polusezonu završio pobjedom, golijada u Kustošiji pripala je plavima. Domaćin Jarun i gosti Sesvete odigrali su po teškom terenu "divlju utakmicu" sa sedam golova. Dujmović jedan od najboljih u momčadi Jaruna već na samom početku razveselio je tribinu koju su zauzeli Jarunčani, pet minuta kasnije stigao je odgovor Marijanovića eurogolom je poravnao. Kapetan Jaruna Jugović bio je precizan s bijele točke. trener Karačić je žestoko i dugo negodovao zbog ove odluke suca Kurtovića. Groznica je povećao na 3:1 s kojim se rezultatom otišlo na odmor. U trećoj minuti nastavka Marijanović vraća goste u igru, a u 52' Kurtović Baltiću pokazuje drugi žuti karton i šalje ga put svlačionice, po nama prestrogo je procijenio prekršaj do tada dobrog Baltića koji je mirno napustio teren, a po izlasku prokomentirao je "Čekao je priliku i dočekao".
Manjak igrača Sesvete nije pokolebalo da nastave pritiskati i tražiti priliku za izjednačenjem. Jarun tek u finišu uspijeva povećati prednost prekrasnim udarcem Dobrića, a dvije minute kasnije Kurtović pokazuje na bijelu točku, ovaj put u korist gostiju, Montano je siguran izvođač.
Na tribini stadiona u Kustošiji danas se našlo dosta trenera bez angažmana kao i onih s angažmanom, Sunara, Jeličić, Babić, Radišić, Pužin, Božić, Bezer...obično se treneri koji čekaju klub pojave na utakmici kluba za kojeg se načuje da se treneru trese klupa, Lekina je sigurna, a za Karačićevu nismo uspjeli ništa doznati. Trener Sesveta je dosta nervozno prigovarao sudačkoj trojci s kojom je u žustroj diskusiji napustio teren.
Predsjednik Jaruna Grgo Jolić najavljuje nova pojačanja za proljeće, nije htio otkriti njihova imena, Ono što smo uspjeli okolno doznati je da će Geljić zamijeniti dres Sesveta sa Jarunovim čime se želi pojačati napad, a još ako će Lokomotiva Leki na posudbu u proljeće poslati Frana Petkovića izvrsnog centarfora juniora Jarun će imati ubojit napadački tandem. U Jarunu se nadaju da trener juniora Lokomotive Agić ovaj puta neće se protiviti, jer mladi Petković i Lokomotiva mogli bi se najviše iz te operacije okoristiti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku