SportNews.hr

prava sportska priča

Jarun uspješnu godinu završava dovođenjem "Kapitalaca", danas je potpisao Geljić, čeka se još jedan sljedećih dana

Jarun nakon uspješne drugoligaške polusezone pristupio je djelomičnoj rekonstrukciji momčadi. Tako su otišli, Baraban u Mladost Ždralove, Špišić i Proleta u Vrapče, Radić, Kćira i Večerić još ne znaju novi klub, a Čeliković se vraća natrag u Lokomotivu.

Mihovil Geljić iskusni napadač danas je potpisao pristupnicu, još se očekuje drugi "kapitalac" kako u Jarunu tepaju svojim pojačanjima čije ime ne žele otkriti dok ne potpiše pristupnicu. Na posudbu iz Lokomotive stiže i mladi talentirani Dajčer. Na mjesto pomoćnog trenera Polovanca koji je preuzeo Sesvete došao je Tomislav Žitković, a o kondiciji će brinuti Mateo Matić.

Trener Jerko Leko zakazao je prozivku 08.01. 2022. u 11 sati kada će početi pripreme za proljetni dio prvenstva. Momčad odlazi u Medulin na pripreme 29.01. - 06.02.2022. godine u sklopu kojih će odigrati 5. Medulin Cup, turnir na kojem nastupa šest momčadi koje su podijeljene u dvije grupe. Momčad Jaruna nalazi se u grupi Ceja koju uz njega čine još Sloboda iz Tuzle i Mladost iz Novog Grada, oboje su BiH prvoilagaši, a u grupu Finera čine Posušje, Radnik Bijeljina i Karlovac 1919.

- Nedostajao nam je igrač Geljićevog kalibra. Prezadovoljan sam što je sada u našim redovima, od njega očekujemo da uz Jugovića postane lider momčadi, njegovo iskustvo koristit će mlađima. Zvat ćemo Vas na potpis Ugovora i s drugim kapitalcem ovih dana, zadovoljno nam govori Darko Janječić Žica.

Predsjednik Jolić bio je kratak:

- Povećavamo kvalitetu, a smanjujemo kvantitet.

- Jarun mi je korektno pristupio i nije bilo teško se odlučiti kuda nakon razlaza sa Sesvetama. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje i dam doprinos dobrom rezultatu na kraju sezone, rekao je Geljić nakon potpisa Ugovora.

 

 

 

 

Alpas