SportNews.hr

prava sportska priča

Dubrava TK je Atletico Madrid Druge HNL u prenesenom značenju, s 55 posto osvojenih bodova kao i Španjolci u LaLigi. Trener Šušnić počeo je pripreme s jednim novakom Šarićem, ali je opasnost da ode Maglica

Dubrava TK je završila jesensku sezonu ove nogometne godine na četvrtom mjestu sa 55 posto osvojenih bodova, pa ako se malo našalimo, jednako kao i Atletico Madrid u španjolskoj LaLigi. Metaforički rečeno Dubrava je Atletico Madrid Druge HNL. Ako i nije onda je svakako najpozitivnije iznenađenje: u stvari uvijek gošća, ali s takvom kičmom momčadi kakve nitko nema: Ilinčić, Maglica, Turanjanin, Alghoul, Ibishi i Vajdovčić. Da su u posljednjem jesenskom kolu u Varaždinu pružili 120 posto sada bi bili drugi. Bitno je da svi ostanu na okupu i da zadrže formu, a da se učinak nekih i podigne.
"Pristupio nam je Šarić iz Rudeša da pojača konkurenciju u veznom redu", ističe trener Alen Šušnić, ali izražava i bojazan: "Maglica je dobio inozemnu ponudu i mogao bi otići. Nadam se da neće." Važno je reći, kako je Frane Maglica (24) možda i najbolji igrač.
Osim nastupa na Paraćevu memorijalu, Dubrava će 6. veljače odigrati zaostalu Kup utakmicu ZNS-a protiv Dinama iz Odranskog Obreža.
Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room