SportNews.hr

prava sportska priča

Raul Alexander Florucz na prozivci Jerka Leke, krilni napadač veliko je pojačanje Jaruna na posudbi iz Lokomotive

Jerko Leko točno u 11 sati s novim pomoćnikom Tomislavom Žitkovićem, trenerom vratara Ivanom Bokulić, kondicijskim trenerom Mateom Matićem i fiziom Igorom Rukavinom nakon kratkog pozdravnog govora poveo je momčad na trening započevši pripreme za nastavak prvenstva. Leko je posebno zadovoljan što su se uprave Jaruna i Lokomotive uspjele dogovoriti posudbu krilnog napadača Raula Flourcza kojeg je predstavio suigračima, a koji je uz Geljića najveće pojačanje njegove momčadi. Prigodnim riječima obratio se i predsjednik Grgo Jolić.

Na prozivci su se bili: vratari Spudić i Bermanec, te igrači: Blaževski, Karamatić, Bošnjak, Vrbanić, Dobrić, Mamić, Groznica, Adžić, Ačkar, Jugović, Kelava, Bamba, Dujmović, Brkić, te junior Županić od starosjedioca, nova pojačanja, Geljić, Raul Flourcz, Dajčer, Horvat, Marušić, kao i Dogan, Pejić i Lipovac koji će pokušati izboriti mjesto u momčadi. Opravdano izostali su: Olureni, Tyler, Šiško.

- Uspjeli smo uz Geljića s Lokomotivom dogovoriti posudbu Raula Flourcza što dodatno osnažuje momčad. Posebno zahvaljujemo NK Lokomotivi, gospodinu Šikiću i Jurici Čabraji na razumijevanju i ustupku Raula, nadamo se da će mu nastupi za Jarun koristiti u daljnjoj karijeri. Ostanak prvoga strijelca jeseni Dujmovića u našim redovima jako je značajan, isto toliko koliko su značajna nova pojačanja, rekao nam je Darko Janječić koji u pravilu komunicira s medijima ispred uprave.

 

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room