SportNews.hr

prava sportska priča

Dubrava TK pobjednik je 4. Memorijalnog turnira Drago Parać, Opatiji koja je zauzela 4. mjesto trofej ferplay. Ivor Ljubanović je najbolji igrač turnira

Foto: FB "Dubrava TK"Foto: FB "Dubrava TK"

Dubrava TK pobjednik je 4.Memorijalnog turnira "Drago Parać". U posljednjoj utakmici pobijeđena je Opatija sa 4:0 i tako je po treći put zaredom osvojen turnir. Sesvete su završile na drugom mjestu pobijedivši Kustošiju 2:0 koja je okončala turnir trećim mjestom, a posljednje četvrto pripalo je Opatiji kao i trofej ferplay. Igračem turnira proglašen je Ivor Ljubanović, Najbolji strijelac je Borna Marton oba iz pobjedničke momčadi Dubrave TK, a titula vratara turnira pripala je Toniju Šuškoviću iz Kustošije.

U posljednjoj utakmici 4.Memorijalnog turnira "Drago Parać" nogometaši Dubrave Tim Kabel su uz dva pogotka Dine Kapitanovića te po jednog Renea Šarića i Borne Martona slavili protiv NK Opatija 4-0. Tako su Dubravaši sa sve tri pobjede okončali i ovogodišnji turnir i treću godinu zaredom osvojili turnir. Čestitke igračima i stručnom stožeru na lijepom uspjehu koji je najbolja najava za proljetni dio sezone.

 

Alpas