SportNews.hr

prava sportska priča

Sutra je finalni dan Medulin Cup-a 2022. Jarun sa Slobodom iz Tuzle za 3. mjesto, Karlovac za 5. sa Iskrom, BiH finale Radnik-Rudar

Na nogometnim terenima Arena sportskog centra u Medulinu sutra se igra finale “Medulin Cup 2020”, a danas su momčadi iskoristile slobodan dan za treninge.

Program završnice turnira kojeg su organizatori turistička zajednica općine Medulin i Arena Hospitality Group-a u čijem su hotelu Park Plaza Belvedere smještene sve ekipe počinje u subotu 05.02. u 11 sati utakmicom za 5. mjesto u kojoj se sastaju FK PRVA ISKRA JONOON – NK KARLOVAC 1919, u 13,00 sati  NK JARUN – FK SLOBODA TUZLA borit će se za treće mjesto, dok će za pobjednika igrati FK RADNIK BIJELJINA – FK RUDAR PRIJEDOR u 15 sati.

Jerko Leko trener Jaruna zadovoljan je zalaganjem i postignutim rezultatom na turniru, njegova momčad je u skupini zauzela drugo mjesto neporažena, Radnik je bio prvi zbog zabijenog gola više, dok su u međusobnom susretu odigrali bez pobjednika i golova.

Na 8 terena Arena sportskog centara od kojih su dva s umjetnom travom pripremaju se mnogi klubovi iz regije, na susjednom terenu na kojem je trening imao Jarun, trenirala je momčad Mladosti Ždralovi koja je u Medulinu na pripremama od subote kao i momčad Jaruna. Treneri Lovrić i Bradić zadovoljni su ovim ciklusom, a sutra će imati provjeru u srazu s Orijentom na povratku u Bjelovar.

 

Alpas