SportNews.hr

prava sportska priča

Sloboda Tuzla 3. na Medulin Cupu 2022 nakon pobjede nad Jarunom 5:2

JARUN - SLOBODA TUZLA 0:2 (5:2)

MEDULIN - Igralište Sportskog centra Arena. Sudac: Pavlečić Patrik (Karlovac), Pomoćni suci: Krznarić Filip (Velika Gorica) i Jerbić Fran (Osijek). Delegat Mijandrušić Anton (Pula)


JARUN: Takacs, Blaževski, Dajčer, Karamatić, Dujmović, Jugović, Florutz, Horvat, Brkić, Ačkar, Dobrić Još su igrali. Olueni, Mamić, Bamba, Međimorec, Marušić, Županić, Adžić

Trener Leko Jerko.

SLOBODA TUZLA: Erić, Devedžić, Čivić, Ramić, Hasanović, H. Beganović, Alić, Balić, Dragutinović, Redžić, Mujagić još su igrali: Mehmedović, Beganović, Karišik, Maksimović, Veselinović, Osmić, Predragović, Bratovčić, Kapetanović, Hadžić, Aličić

Trener Žižović Mladen

Jarun je odigrao dobru utakmicu sa Slobodom iz Tuzle za treće mjesto na turniru Medulin Cup, iako se po rezultatu ne bi moglo tako zaključiti. Boljka Jaruna je zadnja linija još k tome kada protivnik povede tako da primiš "šeprtljav" gol onda to utakmicu usmjeri u nekom smjeru i ona završi kako je to bilo danas. Nakon primljenog gola Jarun je navalio po izjednačenje, a ako nemaš maksimalnu koncentraciju i uigran zadnji red onda momčad koja je dva ranga ispred i još k tome kada ima napadače kalibra Ramića i Hadžića koji su po dva puta tresli mrežu Takacsa to će iskoristiti i svaku pogrešku drastično kazniti.
Jarun je i pored toga ostavio dobar dojam i da su ostali bili na razini Blaževskog koji je odigrao borbeno, energično, kapetana Jugovića standardno sigurnog u sredini, strijelca Dujmovića te raspoloženog Raula tko zna kojim smjerom bi utakmica otišla. Pored Dujmovića strijelac za Jarun je bio Marušić. Sloboda je zasluženo osvojila treće mjesto na turniru, Jarun bi trebao biti zadovoljan četvrtim kojim je obranio drugoligašku reputaciju. Za prvo mjesto su igrali BiH premijerligaši Rudar iz Prijedora i Radnik Bijeljina, pobijedio je Rudar 1:0 i tako ponio titulu pobjednika ovogodišnjeg izdanja Medulin Cup-a.

- Ova utakmica nam je dala odgovore na mnoga pitanja, imamo još tjedan dana da se posložimo i spremni dočekamo u nastavku prvenstva Dugopolje, rekao Jerko Leko nakon utakmice.

 

Alpas