SportNews.hr

prava sportska priča

Dinamo II i Jarun bez golova na stadionu Maksimir. Istaknuli se Laća, Mamić i Soldo kod Dinama, Geljić, Ačkar, Blaževski i Raul Florucz kod Jaruna

DINAMO II - JARUN 0:0

ZAGREB: Stadion Maksimir. Gledatelja 250. Sudac: Kolarić (Strahoninec) Pomoćni suci: Zobec (Strahoninec)i Premužaj (Varaždin) Četvrti sudac: Slišković (Zagreb). Delegat: Šimunić (Zaprešić) Kontrolor suđenja: Šetka (Đakovo)

DINAMO II: Čavlina, Hrvoj, Gyamfi, Braun, Brekalo (90+3. Palić), Soldo (90+3. Dizdarević), Tomek; Mamić (87. Katinić), Ćuže, Rukavina (80. Sučić), Laća (80. Mane)

Trener: Damir Krznar

JARUN: Gundel-Takacs, Marušić, Karamatić, Dajčer, Blaževski, Jugović (70. Kelava), Florucz, Ačkar, Dobrić, Dujmović (64. Groznica), Geljić (87. Bamba)

Trener: Jerko Leko

Podjela bodova najpravedniji je ishod utakmice bez golova odigrane na Maksimirskom stadionu između Dinama II i Jaruna. Bila je to tvrda prava prvenstvena utakmica u kojoj su se isticali kod Dinama, Laća koji je pogodio gredu u 63', Matej Mamić i Marko Soldo. Tijekom igre dalo se primijetiti da je nekolicina njegovih igrača impresionirana nastupom na Maksimirskom stadionu što ih je spriječilo da daju svoj maksimum. Mihovil Geljić, Arijan Ačkar, Raul Florucz i Kristijan Blaževski nisu se dali impresionirati odigrali su bez respekta. Na nivo je bio i Bence Gundel-Takacs danas na vratima Jaruna, skinuo sve što je trebalo da sačuva mrežu netaknutom.

Za Jarun najbolju priliku imao je Dujmović nakon jednog fliperskog odbijanja lopte ispred Čavline, iznenadila ga je, malo je nedostajalo da ju pospremi u mrežu.

Mladići trenera Krznara i danas su pokazali raskošan talent, ali daleko je to bilo od one fantastične igre s Rudešom iz prošlog kola, prava je šteta što se po završetku prvenstva ova momčad raspušta jer mogla bi puno dati kad bi ostala na okupu.

Alpas