SportNews.hr

prava sportska priča

Treći poraz u nizu Dubrave, a slijede Dinamo II i gostovanje u Solinu. Ali zaliha je solidna. BSK je pobijedio zahvaljujući Bjelanoviću, njegovoj agresivnosti i promjeni ritma. Podsjetio je na dane iz Vinogradara

Foto FB NK BSKFoto FB NK BSK
BSK - DUBRAVA TK  1:0 (0:0)
 
BIJELO BRDO - Stadion BSK-a. Gledatelja: 180. Glavni sudac: Titlić (Potravlje) 6,5. Pomoćni suci: Vidović (Solin) i Ćatipović (Split). Četvrti sudac: Lacić (Split). Delegat: Ivančić (Split). Kontrolor sudaca: Šupraha (Zadar).
 
STRIJELAC: 1:0 Gbane (59).
 
BSK: ĐIlas 7, Majtanić 6 (od 81. Žutić -), Gačić 6, Dobrijević 6, Periša 6, Gbane 7,5, Mišić 6,5, Župan 6, I. Mihaljević 7, Bjelanović 7,5, Čikvar x (od 60. Ilić 6). Trener: D. Babić 7.
 
DUBRAVA TK: Ilinčić 6,5, J. Palić 6 (od 63. Ivanović 6), Korca 6, t. Ljubanović 6, Čoko 6,5, Babib 6, Šarić 6, I. Ljubanović 6,  Vajdovčić 6,5, Ibiši 6, Petrović (od 46. Marton 6). Trener Šušnić 6.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Gbane (BSK).
 
Marko Bjelanović (31) koji je od 19. siječnja član BSK-a, donio je domaćoj ekipi agresivnost i sadržaj kakav nije imala u prethodnoj utakmici u Bijelom Brdu, protiv Sesveta, kada je osvojila samo bod. Bjelanović je imao i šansi koje nije zabio, a da jest, bio bi onaj stari Bjelanović iz 2018. kojega se pamti po blistavim igrama u redovima Kustošije i "pokojnog" Vinogradara. Mory Gbane je, na asistenciju Ivana Mihaljevića, postigao jedini i pobjedonosni gol i zbog toga je dobio naslov igrača utakmice, ali je ostale bitne događaje inicirao Bjelanović,. Trener Dino Babić pogodio je s  Bjelanović jer on djeluje na promjenu ritma i daje agresiju, s obzirom da je momčad BSK-a u cjelini ipak jedna "uspavanka".
Dubrava je doživjela treći poraz u nizu što nije ugodno, a sad igra s Dinamom II pa u Solinu, no njezinih 36 bodova je ipak dosta čvrsta garancija za "ligu 12" u sljedećoj sezoni. Možda je najvažnije da se Vajdovčić diže u formi, ali je loše što ibiši stoji!
Alpas