SportNews.hr

prava sportska priča

Izvučeni su parovi za kvalifikacije 2. HNL Pretkolo Mladost Ždralovi- Grobničan, Hrvace dočekuje Vukovar, Zagorec pobjednika pretkola.

Poznati su parovi kvalifikacija za popunu 2.HNL buduće 1.HNL kako će se službeno zvati. U subotu 04. lipnja u pretkolu susret će se Mladost Ždralovi i Grobničan u Bjelovaru. U polufinalu Hrvace dočekuje Vukovar, a Zagorec ide u goste pobjedniku pretkola 08. lipnja. Finale će se igrati 12. lipnja, domaćin finala je pobjednik 1. para polufinalista Mladost Ždralovi/ Grobničan- Zagorec, što bi značilo ako pobjednik pretkola bude pobjednik nad Zagorcem da će biti domaćin. Mladost Ždralovi će domaćinske utakmice igrati na stadionu u Bjelovaru zato što su ga prijavili za kvalifikacije iako je njihov stadion završen još mora pribaviti sve dozvole, a procedura za njihovo pribavljanje je najmanje trideset dana rekao nam je sportski direktor Mladosti Ždralovi Marko Nujić.

Iz svega s dade zaključiti da su pred finalisti dobili benefit domaćinstva u nastavku, a Mladost Ždralovi je sreća pomazila i u pretkolu domaćinstvom.

Alpas