SportNews.hr

prava sportska priča

Klemenčić vratar Dinama na posudbi u Lučkom. Došao je i Brdar peti strijelac treće lige zapad. Ostali su samo Polić i Vajdovčić. Koprić, Knezović i Ceraj u Međimurju. Lučko želi povratak, ali sada mora u kvalifikacije

NK Lučko koje je nedavno iz Druge HNL ispalo u Treću HNL središte, želi brz povratak, ali će to biti teže nego prije jer osim prvog mjesta valja proći i kvalifikacije u kojima protivnik može biti i buduća 14. plasirana momčad Druge HNL ili prvak južne skupine što neće biti lako. Takav sustav popune Druge HNL je nepravedan za klubove Zagrebačkog središta, najvećeg i najjačeg, ali to vodeće ljude ZNS-a, Zagrebačke županije i Međužupanijskog odbora, čini se, uopće nije diralo. Njima kao da je najvažnije da su oni "gore" zadovoljni!
Lučko je dovelo novog trenera 37-godišnjeg Tonija Golema koji je dosad trenirao mađarski Balmazujvarosi, a prije toga je bio pomoćni Kopiću u Hajduku.
-Sve ide prema tome da se odmah vratimo, naglašava Golem.
Velika većina igrača je otišla: čak trojica Koprić, Knezović i Ceraj u Međimurje. Od standardnih prošlosezonskih ostali su Polić i Vajdovčić.
Novi vratar dolazi na posudbu iz Dinama. To je 18-godišnji Roko Klemenčić.
Od ostalih prinova najistaknutijim se čini Robert Brdar iz Krka, peti strijelac sa 19 golova, prošlosezonske Treće HNL zapad. Druga imena su: Radić (Trnje), Rogač (Cipar), Meter (BSK), Ninčević (Segesta), Stojanac (Vukovar), Batarelo (bivši igrač Lučkog) i Simonović (Novigrad).
Pokraj prošlosezonskih Vinogradara, Dubrave TK i Orijenta 1919 bilo bi vrlo teško računati na prvo mjesto. Ali s obzirom da su Dubrava i Orijent otišli u viši rang, a za Vinogradar se nikad ne zna, moglo bi Lučko, već i zbog toga što će ono sigurno dobiti licencu.
Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room