SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Pobjedu je ispustila vezna linija. Dinamo je pustio Šunjića i već se to osjetilo. Bjelica: Na svaku ponudu za Olma možemo reći ne. Dinamo u Budimpeštu mora po pobjedu. Kako je Ferencvaros igrao, bit će teško

Foto: Šogy / Dani OlmoFoto: Šogy / Dani Olmo

DINAMO - FERENCVAROS 1:1 (1:0)
ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 14.283. Glavni sudac: Raczkowski (Poljska) 7. Pomoćni suci: Obukowicz i Siejka. Četvrti sudac: Musial (svi poljska).

Strijelci: 1:0 - Olmo (7), 1:1 - Siger (58).

DINAMO: Livaković 6,5, Stojnović 6, Lešković 6,5, Perić 6,5, Leovac 6, Ademi 6, Hajrović 6 (od 68. Majer 6), Gojak 6 (od 68. Moro 6), Olmo 7, Oršić 6, Petković 6 (od 73. Gavranović -). Trener Bjelica 6,5.

FERENCVAROS: Dibusz 7,5, Lovrencsics 7, Dvali 7, Blažič 7, Heister 7, Khartin 6,5, Škvarka 6,5 (od 89. Ihnatenko -), Siger 7, Nguen 7 (od 83. Ćivić -), Zubkov 6,5, Signevich 6,5 (od 78. Lanzafame 6). Trener Rebrov 7.
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Dibusz (Ferencvaros)

-Što je, svi ste kao da je netko umro, uzviknuo je Bjelica na konferenciji za novinare i poručio:
-Nije nitko umro! U Budimpeštu idemo pobijediti.
Bilo je neke zadrške u raspoloženju, no ne baš tolike, kao da je netko umro, nego je Ferencvaros iznenadio boljom igrom nego što se mislilo.
Ni Dinamo nije igrao onako dobro kao u većini utakmica prošle europske sezone. Gojak, Ademi, Stojanović i Oršić bili su uvjerljivo lošiji. Olmo je bio najbolji, ali je igrao na mahove. Baš pravi je bio samo u prvih 15 minuta. Pobjedu je ispustila vezna linija. Odmah se osjeti i kad jedan ode, kao u ovom slučaju Šunjić.
-Na svaku ponudu za Olma možemo reći ne, izjavio je Bjelica i možda ražalostio najboljeg igrača!
Polemika je nastala oko toga je li Dinamo igrao dovoljno agresivno. Čak je i trener gostiju Ukrajinac Rebrov u jednom trenutku upitao:
-Zašto Dinamo nije igrao agresivnije?
Bjelica je na slično pitanje novinara odgovorio:
-Ne bih rekao kako nismo igrali agresivno. Problem je bio što smo trčali u prazno i prenisko se branili. Gosti su igrali neočekivano hrabro.
-Mi smo u prednosti uoči uzvratne utakmice, najavio je Rebrov.
-Ferencvaros je preuzeo ulogu favorita, ali nas to neće poremetiti. Sa 0:0 bismo ispali. U Budimpešti moramo pobijediti, zaključio je Bjelica.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku