SportNews.hr

prava sportska priča

U Lučkom bilo je zanimljivije promatrati avione i jedrilice u zraku iznad terena nego igru na njemu. U petak je u Karlovcu skupština na kojoj se očekuju velike promjene. Stižu li ulagači iz Argentine znat će se nakon sastanka s Gradom Karlovcem sutra

LUČKO _ KARLOVAC 1:0 (1:0)

LUČKO - Igralište Lučko. Gledalaca: 150. Glavni sudac: Marinčević (Velika Gorica). Pomoćni suci: Mihalj (Velika Gorica) i Kupres (Samobor). Četvrti sudac: Jerbić (Velika Gorica). Delegat: Blažičević (Zagreb).

Strijelci: 1:0 - Mesec (28 11 m)

LUČKO: Koprić, Radić, Međimorec, Rašić, Kulenović, Pavlak, Miklić (od 63 Horvat), Mesec, Vizilio (od 46 Vajdovčić), Šinko (od 83 Črnjak), Tarle (od 46 Povoljnjak)
Trener: Kautero Josip

Karlovac 1919: Bermanec,  Vratarić, Magdić ( od 67 Šprajcer), Basar, Ramić (od 46 Kurečki), Kelava (od 90 Joha), Mamić, Maletić (od 73 Veselić), Prpić (od 90 Peharić), Turkalj, Pausić
Trener: Štefančić Matija

Da avioni i jedrilice nisu nadlijetali stadion u Lučkom s obližnjeg aerodroma preko stotinu gledatelja dobro bi se dosađivalo. Lučko i Karlovac odigrali su jednu od najdosadnijih utakmica koju smo uopće odgledali, Lučko je pobijedilo golom Meseca iz kaznenog udarca. Neposredno prije sudac Marinčević je isto dosudio najstrožu kaznu za korist Lučkog, ali je na intervenciju četvrtog suca odluku promijenio zašto je zaslužio pljesak gledatelja. Za ovaj potez sve pohvale i od nas za suca Marinčevića za potez koji je bio najsvjetliji trenutak utakmice.

Teško je shvatljiva ovakva predstava novog trećeligaša Karlovca i aspiranta za povratak u 2. HNL Lučkog, Karlovčani objašnjavaju zlom kobi s igračkim kadrom, navodno da im nedostaju dvojica najboljih veznih uz još neke što nam je teško komentirati jer većinu njihovih igrača ne poznajemo, ali zato u momčadi Lučkog barem je 8 top igrača za ovaj rang, i to onih koji znaju igrati nogomet, ali oni loše igraju. Na odlasku gledatelja čuli smo njihove komentare, kako je to veteranski nogomet, da je to razina pete lige, razočarenje je opće.

Da nismo uzalud potrošili vrijeme je to što smo doznali da je u Karlovcu alarm uključen, u petak je zakazana skupština na kojoj se očekuje velike promjene u organizaciji kluba. Sutra u četvrtak je sastanak s predstavnicima Grada Karlovca, a tema su Argentinski ulagači i ako od gradskih vlasti dobiju zeleno svjetlo na skupštini će se potvrditi njihov ulazak u klub, a time se Karlovčani nadaju i boljoj budućnosti, puno boljoj od lošeg starta bez osvojenog boda i zabijenog gola u pet odigranih kola.